Pravidla

Ghostrider
11.1.2006 13:05
Kouzlení a vícenásobné útoky
Postava má BAB +6/+1 a jedno z povolání kouzelník. Může při použití full round (action?) seslat kouzlo a 1* zaútočit? Pokud ano, pak s jakým bonusem (může udělat 5 st krok)? Určitě nemůže seslat více kouzel, ale může toto?
Autorská citace #1
11.1.2006 13:42 - Zby
Kouzleni je standartni akce, full attack uplna, tedy : NE nemuze
Autorská citace #2
11.1.2006 13:49 - Pizin
Jedinou možností je použít rychlé kouzlo, což je volná akce.
Autorská citace #3
11.1.2006 14:40 - alef0
Nemoze. Jeden utok je standardna akcia. Dva a viac utokov je fullround action. Jedno kuzlenie je standardna akcia. Cize jeden utok a jedno kuzlenie su dve standardne akcie, co v jednom kole nejde. Cize ako bolo povedane nie. Ani ked mas 4 utoky za kolo, nemozes zoslat viac kuziel za kolo.
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.20344591140747 secREMOTE_IP: 34.204.43.11