Alnag
9.7.2011 17:49
Deskovka: Diplomacie - Praha
Letní hraní deskové hry Diplomacie. Unikátní možnost zahrát si tuto fantastickou intrikářskou a strategickou hru. Lokalita - Praha 4 (event. Praha 1). Drobné občerstvení součástí. Nabízím jako první termín sobotu 16. července, cca 10:30 až 18:30. Pokud byste se chtěli zúčastnit, ale tento termín Vám nevyhovuje, ozvěte se i tak, není to jediný termín, který je k dispozici. Podmínky: sejde se dost lidí (tj. alespoň šest).

Kromě ryze zábavního prvku to mám pro účely svého výzkumu do dizertace, ale nemusíte se toho bát. Navíc k záznamu herních tahů, napíšete jak dlouho jste s kým vyjednávali a jak se vám kdo líbí. :))

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.062242984771729 secREMOTE_IP: 44.200.169.91