Dalcor
27.2.2010 16:04
DnD Game day 21.3.
I letošního roku si vyzkoušíme nové základní příručky pro Dunegons and Dragons 4th Edition. Jako první přivítáme Player's Handbook 3. Připojte se k tisícíovkám hráčů a vypravěčů po celém světě, kteří oslaví příchod nové příručky.

Kde: Herna Dunegon, U skládky 7, Praha 9, 50m od zastávky Metro B Českomoravská

Kdy: 21. 3. 2010, sraz a registrace v 11:00, začátek 12:00

Sebou: tužku, papír, dobrou náladu a kostky (k dispozici k nákupu na prodejně)

Vstupné: zdarma

Je to otevřená akce, kde se hraje DnD 4e. Je to skvělá příležitost si hru v klidu vyzkoušet, právě když ji neznáš - fakt tam není moc co vysvětlovat a většinou se to pohodlně zvládá za běhu - na druhou stranu Ti nikdo hlavu neutrhne, když se přijdeš jen podívat. Postavy a dobrodružství jsou předpřipravené, jediné, co tak člověk potřebuje je nějaká ta tužka, případně oblíbený set kostek.

Bohužel herna momentálně nevede sortiment DnD, na druhou stranu tuto akci bere jako test zájmu o DnD a zároveň jako průzkum trhu, pan majitel se pokusí do té doby sehnat PHB3 na prodejnu.

Zkuste i do tohoto threadu napsat o co by jste měli do budoucna z DnD (ale i jiných her, napříkld Pathfinder) zájem, zda by vás zajímali popřípadě tilesety (nejen wizards), přiručky a pod. Pan majitel je nakloněn diskuzi :)
26.3.2010 09:30 - yokuzava
Ja ho neznam, ale v diskuzi casto :)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.062807083129883 secREMOTE_IP: 18.226.177.223