Kin´s grupe - DnD/Planegate - články

[Planegate] NPCčka

Tady je soupis všech NPCček pro naší družinu v DnD kampaňi s věcma co o nich postavy ví.
(pro lepší přehled)
V sekci družiny "Postavy" bude rozsáhlejší popis.
Pokud si vzpomenete na něco co jsem zapoměl, dejte mi vědět v diskusi.
Napsal kin
Nezávislý
Zde budou NPCčka které k nikomu nepatři, či ještě nevíte ke komu patří...

Cain
-Syn Boha, jeden ze šesti bratrů. Sloužil kdysi Tiamat a v jejím jméně vedl První i Druhou Válku Duší (objevuje se tedy už druhou kampaň). Ani jedna sice neuspěla, ale obě napáchali obrovské škody.
-Na konci Druhé Válku Duší se rozhádal s Tiamat, přizabil jí a odešel neznámo kam.
-Nedávno se opět objevil na scéně, ale stále se snaží skrývat.
-Postavy zjistili že dokáže měnit svůj vzhled- A svůj legendární meč, zbraň která prý dokáže roseknout i samotnou realitu ve dví, skrýt v nějaké skryté dimenzi a myšlenkou si jí opět přivolat.
-Dokáže cestovat mezi světy a pláněmi jak se mu zachce pouhou silou mysli.
-Je jedním z nejmocnějších žijícícih smrtelníků svého věku.
-Postavám je jasné že jde po něčem co chrání Řád Stříbrného Klíče, jelikož jednoho jejich člena zabil (Castiela) a kapitánku Klíče Aliu uvěznil.
-Bane (Fredy) se dozvěděl, že sloužil v jeho jednotkách když ještě byl živý. (než se stal revenantem a služebníkem Havraní paní)

Update:
Jak se zdá, Cain je osoba plná překvapení. Nejdříve se zdálo že je proti Vám, a následně Vám pomůže dostat se ze spárů NIčitele...přičemž zemřel.
Ale to by nebyl Cain, kdyby se dal takhle lehce zabít...vytvřil si totiž paralérní vesmír, kam usídlil svou část (do které se při své smrti přenesl) a žije stále tam. Dostali jste se tam za nim a zjistili cože to vlastně celou dobu chce. Na místě, kam už dlouhou dobu míříte (Rudá pyramida), se nachází věc nesmírné hodnoty, Esence Stvořitele, toho týpka co stvořil celé universum, bohy a prostě všechno. Prakticky každý to chce, aby dosáhl takové moci, že by už nikdy neměl rivala...Cain to před nima chce schovat a něvěří že Klíč má tolik sil, aby to v nadcházející bouři byl schopen uchránit, proto to chce on...dal vám sví krystali potřebné k otevření brány a domluvil se s Vámi, že to pro něj získáte, on totiž bohužel zatím nemůže opustit tuto sféru, kde nyní žije...

Jo a mimochodem, Bejnovo sestra (z ještě jeho lidskýho života) asi maká pro Caina)


Krvavý Joachim
-Pirát létající Astrálním mořem ve svém spelljammeru "Divoká kurva".
-Je obrovský jako goliath, snad dokonce o trochu vyšší. Má jen krátký kohout vlasů. Celé tělo má ohromně zjizveno všemožnými zraněními. Je to člověk.
-Krvavý se mu říká proto, že je tak často v soubojích že nemá ani čas ze sebe smít krev svých nepřátel.
-Nesnáší otrokáře.
-S postavama je docela za dobře.
-Jeho posádka je příšerná směska všeho možnýho...jedno maj společný > je to banda hrdlořezů.

Update:
Joachim, jak jste zjistili v ne zrovna příjemné situaci (když Vás prodal), obchoduje s Ničiteli...


Řád Stříbrného klíče
Řád, který se povětšinou skládá z andělů, božských avatarů, dév apod. Mezi vyššímy kruhy slouží tak nějak jako "profesionální bodyguardi a hlídací služba". Pracují povětšinou pro ty "dobré" bohy a jsou už po staletí pověřeni hlídat určitá místa a předměty, aby nepadli do nepravých rukou.

Alia
-Jedna z výše postavených kapitánek řádu.
-Kdysi bývala člověkem, nyní má již nesmrtelnou podstatu + jí narostly křídla.
-Má sestru, Akiru, která se stala Tieflingem. Ta nyní cestuje společně s družinou.
-Je do ní zamilován Niku (Naokiho postava) a dlouhou dobu spolu cestovali.
-Je oblíbenkyní Avandry.

Castiel
-Člověk, stejně jako Alia přijatý mezi nesmrtelné. Přišel postavy požádat aby vysvobodili Aliu (což se jim povedlo).
-Byl zabit Cainem, který se v přeměněné podobě vydával za jejich spojence, a jakmile se s Castielem poprvé setkali, tak než jim stihl něco pořádně říci ho zabil.
-Castiel k ním přesto promluvil jako duch a Nikovy daroval mluvícího koně Ariona. který je za Aliou dovedl a s Nikem poté zůstal.

Ničitelé
Národ, který v temných dobách starověku vyhladil Stavitele. Vzhledem jsou vysocí skoro ke třem metrům, ale postavou hubenější. Jsou holohlaví, mají fialové oči zapadlé do tváře a velice výrazné vystouplé lícni kosti. A špičaté zuby směřující dovnitř. Holé lebky si často tetovali texty v jejich jazyce.
Vypadá to, že Ničitelé ještě přežili. Mají poměrně dost lidských sloužících, ti bývají oblečeni v uniformách z černé pevné látky se stříbrnými maskami zobrazujícími lebku. Výše postavení mívají zdobnější oblečení (např. vyšívané stříbrnou nití).
Postavy o nich ví, že něco hledají, ale nemají moc potuchy co. Zatim se jim naštěstí poměrně účinně vyhýbali.

"Ničitel"
-Jediný Ničitel kterého postavy viděli na živo. Neznají ani jeho jméno ani úmysly.

Update:
Ničitel jde po otm samém místě so vy (se skoro zdá, že po otm místě, Rudé pyramidě) jde snad každý důležitý člověk (apod. co jste kdy potkali...vysáltrocha vzpomínek Akiře, a tedy ví, že Stavitelé jsou zpět, kde sídlí a i kde je ejdiný portál schopný ho převést k Pyramidě...a halvn ězná adresu na Baar...)


Ramiel
-Poskok Ničitelů. V jednom "flashbacku" se Bane dozvěděl že on je tím, kdo ho zabil.(společně s jeho bratrem)
-jinak o něm zatim nic moc neví, stejně jako o Ničitelech celkově.

Stavitelé
Národ, který před tisíci let postavil Brány. Kdysi jeden z nejmocnějších národů v celém universu (každý jedinec se silou rovnal slabším bohům a ti silnější je dokonce převišovali), nejspíše ve svých dobách vyhlazen Ničiteli. Těch, jak se zdá ještě několik přežilo. O Stavitelích nikde není ani stopy.
Postavy zrovna žijí v jednom z jejich starých měst, Memphisu.
jejich kultura se nápadně podobala Egyptské tak jak je známe z našeho světa (faraóni, mumifikace, pyramidy,...)
Byli to otrokáři a jako své věrné sloužící si vytvářeli mechanické stroje s vlastní myslí > warforge.
Shal-kesh (Vezír) je zažil a sloužil jim.

Update:
Zjistili jste, že Stavitelé nežili kdysi v pouštích, jejich město(a) byli vytvářeny v nádherných krajinách, palmové háje, bazény, dlouhé zelené pláně, ale teď je to jen poušť, písek a žádný život. Proč? Stavitelé se živý životní energií ostatních, životem lidí, nebo klidně i zvířat, stromů...fauny i flóry, postupně vysáli ze svého okolí všechen život. To mělo dva dopady na jejich společnost:
-Velká část jejich služebnictva (armáda apod.) jsou kontrukti (warforgové), ty neumírají v jejich přítomnosti a druhá, proto postavili Brány, ne z nějakého "šlechetného" důvodu, aby oběvili jiné kraje a mravy, ale aby si našli obživu a mohli vysát i jiné světy.

Další zajímavá věc je to, že jejich společnost byla postavená na otrokářství, bylo tam běžnou věcí a tisíce, ne-li statisíce otroků umřeli pod byči Stavitelů.

Imhotep
Tak se vám povedlo probudit jednoho Stavitele... :)
Je vysoký skoro tři metry, tmavě hnědá pokožka, celočerné oči, holohlavý a oblečen v bílé suknici, sandálech a s tím "faraónským" kloboukem na hlavě (a zlatou bradkou). Celkově má na sobě ohromné množství zlatých šperků zdobených drahými kameny.
Imhotep je prastarý král Stavitelů - Faraón jak se sám nazývá. Během pár vteřin se dokázal naučit váš jazyk aby s vámi mohl komunikovat.
Když jste ho pdobudili, byl dost slabý a tak z jedné z postav vysál její život a ještě to bral tak, že to pro tu postavu musela být jistě čest, že obětovala svůj život pro něho. Tedy jeho "ego" asi nebude zrovna malé...

(pro nehráče, postava nezemřela > příběhová vložka a scéna která mu dopomohla k paragonu, je to Revenant)


Církev Boha jediného
O tom Bohu stále nevíte moc (jako by neměl jméno ani podobu), ale už jste zjistili že mají jasný zájem v tom, pomoci vám v boji proti Cainovy a Ničitelům. Tu "věc" kterou ve jménu Havraní paní hledáte, musíte prý dostat vy, nesmí padnout do nesprávných rukou. Zatím kromě pár informací nenabídli větší pomoc.

Update:
Takže nová zjištění. Bůh jediný je Vecna. (Tadadáááh!)
Zatim se k Vám jeho církev a věřícíchovají dost vlídně, ale i tak Vás elhce využívají...nejvíce k vyvraždění jedné vesnice.
Bane nosí Vecnovo ruku i oko a Shamel si ho poměrně dost váží za to.

Aia jste zjistili že je Nightbringer, mocný nemrtvý schopný transformovat své mrtvé protivníky do svých sluhů.

Shamael (a nejspíš i ostatní Vecnovy přisluhovači...mezi nimaž je i bývalý Nikův učitel) věří, že Vecna je kladný bůd, a že za všechno zlo na světě mohou ti ostatní. Je jejich cílem tedy za akždou cenu je zničit a znovu nastolit vládu Vecny, teprve tehdy budou moci odložit všechny nesprávné metody a zavládne konečný mír.


Shamael
Mladý klučina (cirka 12 let), prorok svého Boha. To on vám nabídl spolupráci a daroval vám jeden z komunikačních kamenů, s pomocí kterého se s ním můžete kdykoliv spojit a požádat o pomoc...samozřejmě to funguje i opačně ;)
Doprovázelo ho vysoká žena, celá zahalená v látkách, že jí nebyl viět ani kouzek kůže a oči měla zahalené pod kápí. Víte že se jmenovala Aia. (čti Aja)
Napsal kin 08.10.2009
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.055325031280518 secREMOTE_IP: 3.135.185.194