EDGE - články

[Nerath] Pavoukovy myšlenky

Obsah článku:

Opatství..totální díra..



Už zase na tebe myslím, dědku jeden plesnivě. Spokojeně si prdíš do hlíny, červy ti vyžrali vnitřnosti a mě tady jde ze všeho hlava kolem. Bys nevěřil, co všechno se kolem mě točí. Nikdy jsem se neměl úplně za blbce, ale vlastně nechápu, co se děje. A taky nechápu, jak se v tom ostatní z výpravy orientují. Stejně si myslím, že to ty hovaďáci jenom předstíraj.

A když to moc nechápu, tak jsem se zabejčil, znáš mě a rozhodl jsem se jít svojí cestou, prostě tu nebudu trpět ve svý zemi ty vypelichaný dvounohý psi s meči, ani nic jinýho, jim podobnýho. A za tím si dědo fakt jdu. S naší jednotkou, což je teda hodně nadnesený pojmenování nesourodý sebranky, jsme dopravili nebožtíka císaře do nějakého opatství, co vybral Komtur. Nebudu ti nic nalhávat, byla to totální prdel světa, že si ani nepamatuji jméno, opatství rozpadlý, nikde žádná ženská a chyběla i hospoda! Chtěl jsem rychle vypadnout, tak jsem si to rovnou štrádoval  k zatím stojícímu chrámu, kde jsme potkali starýho kmeta, co nás balamutil báchorkou o 6 rytířích, který měli chránit opatství a vlastně budoucnost Nerathu před náporem gnolích zmrdů a totálně to posrali. Ale kdyby si slyšel jak! Prostě nafoukaný, vyfiflený nuly. Kdybych je potkal, tak jim nakopu prdel , že budu mít hovno na celý botě. Dokonce jsme našli jejich pozůstatky, ale to nebylo podstatný. V podzemí jsme chtěli uložit nebožtíka, bylo na čase, sám jsem si říkal, že se za chvilku rozpadne. Bohužel tam byli duchové těch mamrdů, co to projeli a ne všichni s tím souhlasili. Tak jsme jim ho tam nacpali silou. Jsem si říkal, že je hotovo, schrábnu nějaký žold a hurá za teplem ženského klína, ale to jsem se mejlil. Tomu by si fakt nevěřil. Normálně se zase objevil ten parchant Kozlowski, co jsem mu přál usmažení v pekle. Podle vizáže je v tom pekle patrně tak sral, že jej poslali zpátky a ještě mu přibalili nějaký kámoše za odměnu. Tak jsem ho chvíli provokoval dobře mířenýma kecama a pak jsem mu chtěl ukázat, že není radno mě znovu nasrat. Jenže ten zmetek mi poslal do cesty čtyřrukýho kostlivce a než jsem jej roztloukl na díly pro kostnici, tak se ten parchant pod náporem parťáků vypařil jako pára nad hrncem. Jako fakt doslovně. Chlapy jsou dobrý i ten náš flanďák, jen mě začíná srát, jak je paranoidní a podezřívá i kliku vod dveří. Už je s tím trapnej. Možná bych si taky mohl vymyslet nějakou pózu, třeba že nebudu chcát venku, ale jenom v hospodě, aby mi nenastydnul pták.

Jak jsme se poflakovali tím opatstvím, tak ze studny na nás mluvil nějaký floutek, co se zoval  následníkem císaře a komandoval nás, ať mu doneseme to císařovo žezlo do Vílí říše. Takovej cucák nedomrlej, hned mě nasral! Bych mu srovnal tu jeho navoněnou fasádu. Ale s komturem jsme domluvili, že tam přesto půjdeme. Ale byl nějakej divnej, zřejmě ztratil nit, co dál. Možná měl plán, co s nebožtíkem císařem, ale teď mi přijde, že vaří z vody. Si myslím, že taky neví, co chce. A dokonce se s náma táhla jedna rohatá ženština, který jsem od začátku nevěřil. Tak tu jsem viděl v okamžiku vstupu do portálu, jak jako běží za náma s potrhaným ksichtem. Ale moc se mi to nezdálo, buď jí potrhal ksicht komtur, což znamená, že by musel mít pařáty a tím by si to u mě totálně posral, nebo tam potkala svýho zhrzelýho frajera a pak je mi to u prdele, dokud mi nezkříží cestu. A jestli jí příště potkám a bude zase mít ten svůj rohatej ksicht vyžehlenej, tak jí ho pořádně pomazlím palcátem.

Všichni mě serou, pořád kujou nějaký pikle a já už nevím, komu mám věřit. Asi začnu postupně vybíjet ty, který jsme potkali, tím by se ten zamotanej příběh mohl dost zjednodušit.
 

< Strana 2 >
Strana 1
Napsal Ebon Hand 16.11.2012
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 6 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.06999397277832 secREMOTE_IP: 44.200.77.59