Hlášky

Star Wars
Specifické hlášky z hraní Star Wars...
[#40] D20 SW Saga - Po havárii na planetě a nalezení Dark Side líznutého technického droida.

Hele, má v tom asi nejlepší schopnosti. Ať trochu potuní loď

*roll 1* Máte nový nátěr. Něco mezi Hello kitty a Velikonocemi.

To není možný! Ať to nějak opraví!

*roll 1* Je to i přes průzory...

Serem na to, letíme s růžovým náklaďákem.

Stejná hra o něco dříve - bunkr promořený droidy. V malé místnosti uvítací výbor B2 droidů (ti s rychlopalným blasterem v zápěstí).

Technik - Házím tam granát!
Mercenary - Dobrej plán. Hodím tam EMP granát (pořád zraňuje i živé, ale ne tolik)
Pilot - Taky tam šoupnu granát
Ilthorian Jedi (nedával moc pozor) - Nacharguju toho droida uprostřed!
[#39] Velitel šedé gardy pučil Arovi lightsaber a pak mu ho nechal. "Chtěl jsem vám kromě naší zbraně nabídnout i naši uniformu, ale asi by jste nepřijal.
Ar Ano, je poněkud šedá...
[#38] Diva má malý románek s dark-side Force user mandalorianem Arem a tak nějak po ní de půlka galaxie. Zrovna teď jsme na planetě obléhané Sithskými křižníky.
Diva /Sethi/:...takže to nemá nic společného s tím že mám být náplní do Sithské zbraně neznámého původu.
Kaan: Být vámi, tak e neuhlížím na Sithy na orbitě, ale dám si pozor na Sithy co máte v posteli.
[#37] Diva má v sobě víc mitochondrianů než Mistři Jedi dohromady, ale je naprosto Force-nepoužitelná.
Kaan: Nejste citlivá k proudění Síly, ale jste jí hodně nabita.
Diva /Sethi/: To je sexappeal
[#36] Mistr Kaan pošle Divu na něco k pití při řeči.
Kaan: Jediové by neměli pít, ale já si na tom trénuju odbourávání toxinů.
David: Příručka "Jak ochcávat Jedi code", napsal mistr Kaan
[#35] David o pobytu na osamělém ostrově v tropickém ráji (komentář k rozhovoru mezi Tarmem a Iskarou): Budeme mít spoustu dětí... a ty budou mít spoustu dětí... a ty budou mít spoustu debilů...
[#34] Lord Kaan: Myslel jsem, že vás můj padavan bude schopen někam dovést, ale on není schopen vést ani sám sebe. Myslím, můj padavane, že jsi dalším zářným příkladem toho, že Síla má smysl pro humor.
[#33] Lord Kaan, soukromě Tarmovi. Mluví o Divě, docela překvapeně: Takže tys jí nakonec ochránil. To jsem nečekal. A přežils. To jsem taky nečekal...
[#32] Dostali jsme se opět do Republiky, s naším štěstím přímo k planetě obléhané Sithy. Proletěli jsme dolu na planetu a tam se setkáváme s lordem protektorem republiky a mistrem Jedi Kaanem. Ten jde k nám a cestou si natahuje kožené rukavice. (Kaan je kromě jiné i Tarmův nový mistr)
Sirien: Chce někoho uškrtit. - Mě.
Honza: Ručně. Aby-to-nebylo-proti-kodexu...
[#31] Tarm má v břiše jehlici která se rozpojila do spousty háčků a zasekla se v něm, zatímco se Tarm vší silou a Silou brání tomu aby to ten jed z ní zabil, tak se nad hologramem zobrazujícím onu jehlici dohaduje Diva s jakousi schopností Medicine a Iskara s jakousi schopností Technology:
Diva /Sethi/: Iskaro? Zavři to, nebo ho otevřu.
[#30] Souboj venku na severnim pólu planety. Tarm /Sirien/ zrovna zamlacuje do země jednoho sithskýho robota s lightsaberem a Iskara se rozhodla že mu pomůže, takže blasterem odpálila ledovej převis kterej byl nad nima, ten se na ně zřítil a oba je zavalil v oblaku sněhu a ledové tříště.
Iskara /Sathel/: Néééééé!!!!!!! ..eh, jak se menuješ? ...TARMÉÉÉÉ!!!!
[#29] (Diva - dědička trůnu - zrovna střílí z jednoho velkého mandalorianova blasteru) Zdůvodňuju, proč se Tarm nevrhne na pomoc Divě ale vrhne se do zcela jiné části momentálně probíhající řežby:
Sirien: Věřím, že Diva to s tou velkou zbraní zvládne, protože nenechá svůj lid napospas...
Honza: Takže you trust in the Force...
Sirien: Ne, I trust in her selfishness.
[#28] Souboj, Ar /David/ vyhrál iniciativu , za náma bojový roboti, před náma bojovej robot s rudym lightsaberem.
David /Ar/: Vyznačim před sebou čáru lightsaberem.
Sirien: TEĎ chceš hrát piškvorky?
[#27] Opět rekapitulace: Naši hrdinové skončili na neznámé planetě, která byla tropickým rájem. Čas trávili prohlížením památek (záběr na vybuchující pyramidu)...
[#26] David /mandalorian v plné zbroji/: Show your face!!
Sethi: To říkáš ty? Neni to trochu pokrytecký?
[#25] Setkání s jedním husťákem uprostřed džungle.
Honza /ST/: Nastaví ruku a snaží se něco naznačit
David: You shall not pass... ale to nedopadlo moc dobře
Honza: Co sem to kontroloval naposled, tak si nebyl černej, nehořels a neměřils šest pater.
[#24] Rozhovor mezi Iskarou /Sathel/ a padavanem Tarmem /Sirien/ o jeho minulosti a odchodu k Řádu
Iskara /Sathel/: To chceš říct, že tě rodiče nechali?
David: To víš že jo, řekli jim, že má v krvi nějaký breberky...
[#23] Uvízli jsme na planetě kdesi mimo prozkoumanou galaxii, je to tropický ráj a my si našli takový hezký tropický ostrůvek, na kterém jsme takřka bez paliva ztroskotali.
Diva /Sethi/: Už jsi našla ty skladiště s rumem? Nějak cítím, že by tu měly bejt, ať už to je co to je...
[#22] Mandalorian se v soustavě kde jsme úplně sami vrátí z opravy trupu ve vesmíru s roztrženým obočím.
Diva /Sethi/: Čí to je krev!?
[#21] Shrnujeme předchozí session:
Preview, in Battlestar Galactica... ...se přesunuli na Corruscant, kde se v rámci slibu že se nebudou plést republice pod nohy postarali o pád současné vlády.
[#20] Hra skončí, shrnuje se co se odehrálo - vyslovena nedůvěra vládě, Jedi zvolen kancléřem, Mandalorian má politickou imunitu Corelie, Tarm tolikrát porušil kodex že málem vyletěl z řádu, nakonec dostal nového mistra - aby to šlo ospravedlnit tak Mistra Kaana, jendoho z lordů protektorů a člena Rady Jedi - a pár dalších vtípků.
Honza /ST/ který má rád low-levelovější hry, mlátí hlavou o stěnu zoufalstvim, co to udělal, Sirien mu něco řekl.
Honza: A ty vůbec... ty radši drž hubu ty Jed-trosko!!!
[#19] Odlétá se. Tarm /Sirien/ volá Iskaře /Sathel/: Víš, jak jsem říkal že když tam do hodiny nebudu tak máte letět sami? Tak mi dejte prosim tě ještě čtyřicet pět minut, musim si ještě něco vyzvednout a tak. Měl bych to stihnout i dřív.
Honza /ST/ se zarazí, zasní se a řiká: To bych taky chtěl, bejt na orbitě za třičtvrtě hodiny. Prej "možná i dřív"
[#18] Když nás Rada Jedi propouštěla, tak poté co sjeli Tarma na deset dob (zaslouženě, musím poznamenat (: ) tak ostatním řekli, že když nechtějí pomoct, tak ať si dou po svym, ale ať se nepletou republice pod nohy.

Iskara výměnou za diplomatickou imunitu pro Mandaloriana slíbila otci, že jeho jménem vystoupí za celou svou planetu (Corelia) v senátu. Tam měla jakýsi nervózní projev, pak ale za neustálého Arova našeptávání chytla druhou slinu, odpálkovala napovídající diplomaty, obvinila Republiku z úpadku a vyslovila nedůvěru vrchnímu kancléři a tím i celé vládě. Návrh byl dvoutřetinovou většinou přijat. ((hrajeme 1200 let před epizodou IV))
Honza /ST/: Víš, jak Amidala mluví o tom, že 1000 let nebyla vyslovena nedůvěra vládě?
Sethi, jízlivě: A hlavně se nepleťte republice pod nohy

((zastupujícím kancléřem byl jmenován jeden ze dvou lordů protektorů - Mistr Jedi Hoth, děsivá spoušť všude, v parlamentu bordel, Jediové na tribuně jak opařený (Honza: padaj jim lightsabery) a Ar za tohle našeptávání dostal Dark side point (: ))
[#17] Mandaloriana chytne republiková garda a zatýkají ho, zatímco mu Iskara u tatíka hystericky zařizuje diplomatickou imunitu. Ar zdržuje skoro jako o život - chce znát všechna svá práva a požaduje aby se gardisté legitimovali a nakonec si řekne o výčet svých zločinů. To je velmi dlouhý seznam, Ar jen střídavě říká "souhlasí" "nesouhlasí". Nakonec mu přečtou i poslední obvinění (mnohonásobný vandalismus a ničení soukromého majetku) a chtějí ho konečně zatknout, Iskara na poslední chvíli přiběhne s diplomatickým pasem - malou červenou kartičkou.
Ar začne jako malé dítě ukazovat gardistům pas a s opakovaným "diplomatická imunita" vyklidí scénu.
kdosi na účet Mandaloriana ukazujícího kartičku: Multipas, multipas...
kdosi jiný: vražda: 40 let. Krádež: 20 let. Zotročování: 30 let. Vandalismus: 10 let. Diplomatická imunita: K nezaplacení.
[#16] Jedi/Sith jsme nakonec zabili (Tarm s proseklim hrudníkem, navíc spolu s Arem se shodně probodenym břichem (uměla se dvouma mečema, mrcha) a dostali jsme se na Coruscant. Tarm tam za to co předváděl dostal děsivý kapky od Rady Jedi, Ar ho tam doprovázal, ale trochu se upravil, aby ho hned nezatkli a tak.
David: Já sem učesanej! Au!!
Sethi, zlomyslně: A navoněnej.
[#15] Na jedné ledové planetě nás dohnala Jedi/Sith agentka, Tarm si dost nebyl jistý na čí je vlastně straně, trochu chaotická bitka, postavy se rozdělily. Jedi/Sith, poměrně dost hustá, honí Ara v jakémsi údolí, kam se ostatní nedostaly (ona prostě Forse jumpla a Ar tam sletěl na jet-packu, kterej mu ona pak rozflákala), Ar zdrhá o život, kreje se a hází za sebe co mu padne pod ruku. Ostatní tam nevidí, navíc si řeší vlastní problémy. Chvilková rozprava o počtu kostiček po modifikacích (obrany, spálené willpowery a tak)
Honza: Máš čtyři kostičky na ní.
David: Ok, čtyři kostičky na lightning
Sirien, udiveně/výhružně: Lightning?
David, přehlíživě: Nikdo se nedívá...
[#14] Dostali jsme se na nějakou úplně jinou planetu a tak. Ar a Diva (kteří od počátečního vztahu vzájemného nábytku přešli ke vztahu velmi vřelému) si zašli do baru a pak si vsadili na závody kluzáků na číslo 13.
Honza /ST/ hodil kostičkou: Nevyhrál.
Ar /David/ temně: Já si ho pak najdu.
[#13] Po Divě jdou už takřka úplně všichni, kromě trackování jejího signálu jsou po půlce galaxie její fotky s vypsanou odměnou 50 000 a tak. Divě už navíc lezou všichni vyjma Ara krkem, protože jí něco přikazujou, něco po ní chtěj nebo jen dolejzavě apelujou na její zodpovědnost ke "svému" lidu.
Iskara /Sathel/: Hele, Divo, nepřemejšlelas o plastický operaci?
Diva /Sethi/: Ne. Ale třeba by pomohla tobě.
[#12] Rada o tom kam se vydáme. Všichni mluvěj za Divu.
Sethi: To je jasné, že jsem královského rodu. Mám tři tiskové mluvčí.
[#11] Mandaloriani maj takové cool zbroje - z filmů můžete znát od nájemných lovců Jango Fetta (zabit Winduem ep II) a Boba Fetta (zamrazil Hana Sola do karbonitu a dal Jaba Hatovi, zabit Lukem, pokud se pamatuju).
Arovi jedna /něco/ dark-side čarodějka usekla světelnym bičem nohu v koleni, díky tomu že ho odtamtud Diva dostala a díky tomu že Tarm měl aspoň jednu tečku v Medicine a padly mu nějaký šťastný úspěchy, tak se tu nohu podařilo na lodi ještě dát dohromady, ale vyžadovalo to dost dlouhou rekonvalescenci a poměrně dost to bolelo, v té době jsme byli na jedné audienci.
David: Neni na mě vůbec znát že to nějak bolí
Honza: Hm. Ta helma dost pomáhá.
[#10] Ar provleče Divu skrz civilní (nepancéřovanou, nezesílenou...) stanici, zdrhne přitom Tarmovi a míří k Iskařině lodi, kde na něj čeká jeho mandalorianskej kámoš. U lodi ho nicméně dostihne Jedi/Sithská agentka.
David: Vezmu tu NEJVĚTŠÍ ganu co tam máme-
Honza /ST/: Raketomet.
David: Hm. A-ha.
[#9] Banta dorazí k přestupní stanici - doplnit palivo, vodu a tak. Tam už na ní čekají jak ostatní postavy, tak Radou Jedi poslaná agentka, ve skutečnosti Sithská infiltrátorka. Ar, po sedmi dnech v bantě s nervama vyšponovanejma na totální hranu únosnosti, děsně přemejšlí na kom by si to celé vybil.
Hráčské fantazie: Kapitáne, útočí na nás banta!!!
A čim!?!? Střílej snad z okýnka?
ANO!!!
[#8] Představa 12ti deního letu v bantě přivedla Ara (Mandaloriana stále naloženého v těžké zbroji) jakožto vesmírného piráta takřka k šílenství. V jednu chvíli se otočil k Divě a zařval:
Já se dvanáct dní neumeju, a máš to!!
[#7] Skupinka se dostala po menších vnitřních hádkách (useknutá ruka druhého mandaloriana, nějaké náběhy na vražedný souboj mezi Tarmem a Arem a tak) na Tatooin kde Tarm zavolá Radě Jedi, která pošle agenta (Sithského, bohužel, jak pak vyjde najevo) aby dodala 50 000 kreditů, za který prostě Divu od Ara vykoupí. Bohužel, Divě se představa toho že by měla "dělat někomu šaška" (=být princeznou) vůbec nelíbí, a tak prostě požádala o politický azyl a vzala první let na Coruscant, aby se tam ztratila. Samozřejmě vzala ten nejlevnější, což byla stařičká neschopně pomalá banta (koeficient pohybu 12 - všude letí 12x dýl než Stardestroyer), jedno sedadlo na člověka, minimální sociální zázemí, řvoucí děti... a tak. Ar ji nicméně vystopoval, ale příliš pozdě, a na bantě s ní po startu skysnul. Letenka na bantu stále 500
Ar /David/: Připravila si mě o 50 500 kreditů.
Diva /Sethi/ Mu s nejistým okouzlujícím úsměvem podá pětistovku.
Ar /David/: O 50 000 kreditů.
[#6] Scéna: Tarm /jedi - Sirien/ se svou mistriní šli vykoupit Divu z otroctví na Mandalorianskou základnu v pásu asteroidů, ale vpadli do toho Sithové a byla tam děsná řežba, jeho mistrině tam uvízla, Tarm se s Arem, druhym mandalorianem, Divou a Iskarou dostaly na Iskařinu loď a mizí odtamtud. Na loď se dostal i jeden Sith, který byl po takové těžké bitce zabit, Tarm a Ar se chtěli pustit do sebe (Ar považoval Divu za otrokyni, Tarm ji měl rozkaz ochránit a dostat do Rapubliky) ale vlítly do toho Sithský stihače, tak rychle běžely k blasterům...
...Diva /Sethi/ zatím nevědoucí že má v sobě lokátor, který se nedá nalézt, ale který určí její polohu v galaxii každému kdo zná její frekvenci (aktuálně takřka každý) se dostala do pilotní kabiny a zamířila blaster na hlavu Iskaře /Sathel/, která se zrovna snažila uhybat asteroidům.
Diva /Sethi/: Odvezte mě někam, kde mě nikdo nenajde!!!
[#5] Honza: Hoď si Wits a Composure. Technička taky. (/šlo o všimnutí si něčeho na senzorech)
Sethi: Můžu si taky něco hodit?
Sirien: Vnadama.
[#4] Mandalorian /Ar, hraje David/ si vzal Divu jako svůj podíl na kořisti, přičemž jí jednou znásilnil (o deset hodin hry později mu oddaně zachraňovala život). Honza /ST/: Jak se k němu tvoje postava vztahuje? Sociálně? Morálně?
Sethi: Kus nábytku.
David: Tak to jsme na tom stejně.
[#3] Iskara /Sathel/ a Diva /Sethi/ skončí po útoku na planetu v otroctví rabujících Mandalorianů, obě je prozatím připoutávají ke stěně řetězi.
Diva /Sethi/: Když to tak máte rádi...
[#2] Útok Sithů na Aquilaris (vodní planeta), Diva /Sethi/ zrovna tančí v baru v nějakém plovoucím městě, které to schytá, plošina se začne naklánět do moře, všechno vybuchuje, Diva se válí po zemi.
Honza (ST): Myslela sis že ti někdo podává ruku, ale ta jen letěla kolem.
[#1] Následující hlášky jsou z této hry:

Star Wars, 1200 let před epizodou IV

Systém: nWoD (takovej příjemně volnej a laxní). Styl čisté Star Wars (filmový), ale s posunutou hranicí přístupnosti tak na 15 :)

GM: Honza, hráči: Sirien (Jedi-padavan lehce skloněnej k dark side), David [nyx ID Awatar] (Force-user se Sith výcvikem, kterej se na to vybod a přidal se k Mandalorianům [takový militantní šílenci se spartskou výchovou]), Sethi (krásná barová tanečnice, dítě ulice, skrytá dědička královské rodiny jedné planety. Po útoku Sithů na začátku hry poslední dědička a jedna z posledních šlechtičen několika planet v nějaké rozumně přímé linii), Sathel (technička, vynálezkyně, dcera senátora)

Diskuse o chlapech a vztazích Iskara /Sathel/: Já mám droida, nepotřebuju chlapa

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.055467844009399 secREMOTE_IP: 18.205.114.205