Hlášky

Call of Cthulhu
[#4] Postava cirkusové akrobatky vstupuje do staré stodoly plné rezavého zemědělského haraburdí. Ze zvyku si hází na obratnost a padá jí neúspěch. Zkouší tedy přehodit lepší výsledek ... absolutní neúspěch. Archivář po dlouhém tichu rezignovaným hlasem:

Opatrně procházíš mezi starými pluhy, obracečkami a dalšími zemědělskými pomocníky, které v šeru, kvůli svým ostrým hranám a bodákům vypadají spíše jako bojové stroje. Jediné škrábnutí se o špičku by mohlo mít spoustu nepříjemných následků. Najednou šlapnes na něco na zemi. Než stihneš, i se svými nadlidskými reflexy zareagovat, letí ti vstříc obličeji hrábě, které se ti podařilo přišlápnout. Úder do obličeje tě lehce omráčí a ty uděláš jeden nepatrný krok zpět. Zakopáváš o zapomenutou starou bedýnku na jablka, zády narážíš do prastarho sloupu podpírajícího střechu, který tvou váhu neudrží a láme se. A teď si hoď na zranění ať víme, co všechno se ti stane.
[#3] Dobrý nápad : Hrát s Dramatickým PJem dobrodružství ispirované knihami H.P.Lovecrafta
Špatný nápad : Usnout.
[#2] PJ: "Proti tobě kráčí muž s klobou...." Hráč: "Ach jo.... Mam si hodit na příčetnost?"
[#1] Kolik Call of Cthulhu vyšetřovatelů je potřeba k výměně žárovky?
Ve skutečnosti bude lepší, když se o to nikdo nepokusí.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.054164886474609 secREMOTE_IP: 18.226.166.214