Tipy a triky

Alnag
26.8.2017 08:36
V samotném svém jádru jsou RPG sezení zcela specifická a nejsou vůbec podobná filmům, televizi a knihám. Nicméně tyto související formy vyprávění je vždy dobré prozkoumat, coby zdroje inspirace. Mnohé z jejich technik zůstávají vypravěči nevyužité. Zejména triky, které zkracují čas a postup vpřed činí méně nudným, vyžadují hlubší studium, ne-li otrocké napadobení.
Autorská citace #1
1.11.2023 11:03 - Šaman
Pěkná úvaha na mě vyskočila z archivu.
Tak si ji přečtěte, já už musím jít :)

Jinak jo, ukončování setkání, které už nejspíš nic plodného nepřinese, je docela důležitá GM dovednost. Hráči totiž většinou nevědí, že tady už jsme skončili a rozhovor se stává čím dál nudnější… a až pak jim to dojde.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.059415102005005 secREMOTE_IP: 3.137.221.163