Střípky

York
4.2.2019 20:52
MCDM production DnD 5e stream
Stream hraní DnD 5e pod vedením Matthewa Colvilla.

The Chain, Episode One: Red Sky At Morning
Autorská citace #81
18.12.2021 12:49 - ShadoWWW
Matt vydal výroční stý díl série Running the Game, ve které shrnuje rady od od prvního až po tento díl. Dále pak mluví o tom, jak vznikl jeho kanál a jak nabýval na popularitě. A že byl konec konců ve správný čas (vydání 5. edice) na správném místě (youtube). A že není potřeba mít ani extra drahé nahrávací zařízení. Sám začínal na foťáku, který uměl nahrávat jen maximálně desetiminutová videa. (Aktuálně sice jede na Panasonic LUMIX DMC-GH5, ale to už je jiná kapitola.) Zároveň ale říká: "Snažte se z něčeho za rozumné peníze vytáhnout maximální kvalitu zvuku i obrazu. Někteří říkají, že na kvalitě zvuku a obrazu nezáleží, že záleží jen na kvalitě obsahu. To jsou ale lidé, co nesledují pravidelně youtube. Pokud chcete nabrat lidi, co vás budou pravidelně sledovat, potřebujete kvalitní obraz a zvuk."

Doporučuji si to poslechnout. Osobně si myslím, že pro někoho z Česka může být teď ten správný okamžik (vydání JaD) a stačí být jen na správném místě (YT/twitch), a když nabere Mattovo nadšení a vrhne se na věc, mohly by se dít velké věci.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.053329944610596 secREMOTE_IP: 44.222.146.114