Střípky

Bouchi
8.5.2010 11:00
Eurocon 2010
Predchozi diskuse patrne podlehla zubu casu, tak bych ji rad vzhledem k blizicimu se Euroconu obnovil. (Predchozi diskusi nastesti ma Google v archivu, tak jsem si aspon mohl najit, ze predbezny zajem projevili RomiK, SEB, Lokken a pipux.)
--------------------------------------
Jak jistě někteří víte, v roce 2010 se bude Eurocon konat jako společný česko-slovensko-polský projekt. Proběhne 26-29.08.2010 a místem konání je Cieszyn a Český Těšín.
Za českou stranu je organizátorem ostravský Klub literární fantastiky, který mi svěřil na starost herní linii (deskovky, volné hraní RPG, přednášky). Proto se na vás obracím s otázkou, kdo by měl zájem se do programu herní linie zapojit, ať již jako vypravěč nebo přednášející. Obzvlášť vítáni jsou ti, kteří by případně byli schopni přednášet či vést hru i v angličtině. (Ale není to samozřejmě podmínkou.)
Autorská citace #1
1.10.2018 22:08 - ShadoWWW
Jak to tenkrát dopadlo?
Autorská citace #2
1.10.2018 22:15 - sirien
Tristně a trapně co se mi tak doneslo. Zaprvé české zastoupení bylo dost mizivé - dominovali výrazně Poláci, ale ne jen protože toho udělali tak moc, ale i protože se česká strana moc nepředvedla (jak slovenská moc netušim) a ani nezvládla českým fanouškům prodat to že by měli jet do té díry světa kde se to konalo, zadruhé to bylo organizačně dost nic moc co sem slyšel.

Pamatuju si, že z toho byl jeden fakt dobrej polskej report nad kterym sem se dobře zasmál (číst polštinu byla trošku námaha, ale znalost 1337speaku mě na to připravila vcelku dostatečně), zkusim se Ti po něm podívat.

Ono ale je dobré nebrat Eurocon nějak extra vážně. Obecně to je takové... dinosauři fantastiky všech států si dělají každoroční důchodcovský výlet do nějaké Evropské země je trochu vulgární popis věci, ale vcelku to reflektuje reálnou významnost a v určitém směru i podobu oné akce. Podobně jako literární Cena Karla Čapka to je věc která má cool a vznosný jméno a brand který zakrývá ve skutečnosti docela nezajímavou a nevýznamnou záležitost.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.058066844940186 secREMOTE_IP: 18.117.81.240