Základní souhrn formátovacích možností, které v článcích lze využít. Pamatujte ale že méně je někdy více, více je někdy méně ... stejně jako více je někdy více a méně je někdy méně. Zkrátka co je navíc, to překáží.
Protože to je asi jako kdybysme diskutovali o rozdílu mezi rychlostí a akcelerací Porsche a Ferrari načež by si se rozhod přirovnat to k rozdílu mezi rychlostí a akcelerací Cataliny oproti F-15 Eagle.
Colombo píše: 1. Nikdy jsem nebojoval o to, aby TeX byl na webu
uff, tak ono to bylo jen přirovnání? Žes to neřek dřív, jsme si mohli ušetřit 10 stran diskuze a matení kolemjdoucích, kteří z toho mohli nabýt pocit, že TeX je něco, co snad patří na web :-)
Já za to nemůžu, že si za moje výroky dosazujete další věci. Podobně jako v diskuzi "a co jiného číst" kde jsem napsal, že Ericssona a hned jste mě označili za někoho, kdo vám tam chodí a nadává na Martina. Přitom jsem o Martinovi ani nepípl.
Tak sem objevil spásnou js funkci na skočení zpět z formuláře na článek ze které ho se citovalo location.hash=idodkazu
pokud bys něvěděl id dá se asi nejlépe zjistit přes jquery
Měla bych dotaz, není to přímo k článkům, ale nevím, kam jinam to dát; tohle místo mi přišlo nejvíc podobné tomu, na co se chci zeptat.
Jak je to s pravomocemi u diskusí? Založila jsem diskusi k hraní a v ní můžu upravovat a mazat příspěvky těch, kteří do ní přispějí. Na druhou stranu diskuse Antikvariát, tam to nejde. Proč? Kvůli tomu, že není přidaná k nějaké herní skupině?
Nerhinn: Můžeš spravovat věci ve své herní skupině, globální web momentálně nikoliv. Uvidíme, jak to bude do budoucna. Antikvariát bude mít asi spešl vychytané řešení.
Tak jasně, své vlastní příspěvky a záhlaví neřeším.
Jenom jsem si toho rozdílu všimla (ne proto, že bych chtěla někoho mazat, prostě všimla) a zarazilo mě to - přeci jen jsem strávila nějakou chvíli na fóru, kde co si založíš, nad tím máš absolutní moc, tak jsem nevěděla, jestli to je nějaká chyba v matrixu, či zda to souvisí s herními skupinami. Souvisí.
Stejně to se mnou trochu škube, ale... whatever.
no, tak ono to vychází z logiky toho, že skupiny Ti tvoří víceméně takový "soukromý" prostor v rámci Kostky - můžeš tam taky uzavřít diskuse nečlenům a tak - což vychází z logiky toho že třeba nechceš, aby Ti někdo kecal do organizačních věcí ke tvojí hře nebo třeba nestojíš o něčí názory na své úpravy pravidel atp.
Nemyslím, že by předávání kontroly nad celou diskusí pro zakladatele byla úplně vhodná cesta pro neskupinový prostor Kostky.
Jerson: Mnohdy ano, jindy zase spravit někomu odkaz. Ale hlavně to nejspíš principielně koliduje s mým přirozeným autoritářstvím a touze po despotické vládě.
Si zapoměla. dodat. Teda; Jako, sem mněl zájem říct, samozřejmně, ne že bysem se jako sám smál. nerad bych aby, Tvé další posty byli nějak poznamenané vzájemným nepochopením...
Myslím že opravit odkaz na funkční nemůže nikomu vadit. Mně se spíše stalo, že jsem místo citace příspěvku omylem zmáčknul editaci a pak jsem marně hledal svůj nový příspěvek.
Max píše: V současnosti to funguje tak že skupina je využitelná jako "klíčové slovo". Pokud se klíč skupiny přiřadí k článku nebo diskuzi, můžou ho měnit všichni členové skupiny.
Um... a toho docílím jak? Zaškrtnutí "pro hráče" to, hádám, nejspíš nebude..?
mám takové tušení, že "v současnoti" bylo myšleno "v současné architektuře Midday", nikoliv v "v současnoti" jako teď a tady na Sunrise. Možná se pletu, ale já to tak pochopil...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<