Střípky

Vannax
5.6.2009 15:06
Průzkum návštěvnosti d20.cz
Máme sice obecné informace o návštěvnosti d20, ale jedná se o víceméně nicneříkající číslo. Zajímalo by mně, kolik lidí navštěvuje tuhle stránku pravidelně (řekněme alespoň jednou týdně).
Pokud vám to není vyloženě proti srsti, tak se zkuste ozvat i když jste třeba jen pravidelní čtenáři a do diskuzí se třeba ani nezapojujete.

A aby z toho byl trochu jasnější obrázek o tom, jaká skvadra návštěvníků sem pravidelně chodí, připište pokud možno i RPG hru, kterou preferujete.
Díky, VNX
Autorská citace #61
12.6.2009 10:07 - kuba
Kostku opět navštěvuji pravidelně a snažím se přečíst co nejvícero. Do diskuzí opravdu nezasahuji, nebo zcela ojediněle.

Momentálně nepreferuji vůbec nic, protože mi na nic nezbívá čas.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.076574087142944 secREMOTE_IP: 18.191.46.36