Děkuji za myšlenky. Neuznávám názor, že pokud věc není v mistrovské kvalitě, neměla by se prezentovat veřejně. Tímto by byl úplně zaříznut segmen videa pro zábavu, vúbec amatérské točení a youtube by bylo úplně někde jinde.
Video si můžeme vystavit jak chceme, proto je youtube k dispozici a je úspěšný, je to video natočené pro radost bez pevného scénáře a nikdy jsem neříkal, že to je jinak. Je pro radost všech, kdo byli u toho, nebo pro známý. Materiál jsem natočili za tři hodiny a až při stříhání jsme zjistili, že víc než půlku záberů nám podělal jeden samozvaný šéf štábu.. :-)
Takže to, co jsme chtěli sdělit, jsme museli vystříhat z toho zbytku. Naše chyba. Aspoň, že střih jsem měli k dispozici dobrý a finální kontrolu profesionální. Bohužel střihač plakal, když viděl co je k dispozici..:-)
Noire, rád se podívám na tvé výtvory, hoď sem nějaké linky, ať okoukneme, jak to děláš.
Důležitá věc pro nás je, že po této prvotině se osmělilo mnohem víc lidí, že by chtěli na další srandě spolupracovat. Takže, bohužel pro všechny profíky, budeme asi točit dál. :-)