Střípky

Autorská citace #41
4.11.2008 03:06 - sirien
píše:
K Vaderovi - jestli hraje podle Saga Edition tak to vědět nemusí :)
Tak to by se nad sebou měla Saga edition zamyslet - už v původní trilogii bylo jasně řečeno že Síla provází ty kteří jsou nadaní a následují své instinkty... :))
Autorská citace #42
4.11.2008 09:07 - Fibriso
myslím, že v tomto případě zafungovala nelogika (sice na ni nějak divně koukal, ale zřejmě mu to nedocvaklo z důvodu že nepoužívala sílu), protože kdyby ji poznal, bylo by po filmu :p
Autorská citace #43
4.11.2008 09:32 - Alnag
sirien - ale Vader nenásleduje svoje instinkty. Navíc Síla (jak známo) proudí ve všech živých věcech... :)
Autorská citace #44
11.12.2008 03:48 - unknown
Ach ty vole......
Autorská citace #45
7.4.2011 16:09 - ehm
Sice to tu dlouho spí ale skusím se optat:

Jestli že jí(dceru) nenašel protože nepoužívala sílu znamená to že každý "force adept" který sílu používá jen zřídkavě/vůbec nejde najít?Je někdo takový vůbec
force adept?
Znamená to taky že na DS se dostanou jen psychyčtí slaboši a duševně nemocní ehmm ehmm = každý blázinec v jejich universu je plnej Dartvejdrů?A chudáčkové maličtí asi nebudou mít to kůl černý a hlavně bezpečný prádlo,to by imperium neuplatilo.
Znamená to že LS i DS musí fyzicky likvidovat pacienty takovích ústavů,jedni kvůli kokurenci druzí pro obranu druhých?

Nejsnazším spůsobem jak se stát Sithem je dostat se k Jedium protože každej fakt kůl týpek z DS u nich alespoň chvilku žil,bydlel,pracoval (a měl tudíž hafo levlů v jedi ordru).

= Nejhorším zlem v galaxii byli jediové
= tudíž největším dobrem byl imperátor který jim zabránil v padání na DS
= tudíž rebelové byli klasičtí DS kteří se snažili o rozšíření DS na každou
planetu,kolonii,loď.
= ostatně proto Luk po vzoru otce nosil černou protože tím jasně dával najevo úctu k rodiné tradici.
= imperátora nezabil kvůli tomu že stejně jako otec začal prožívat porážku rebelů
a pochopil že na imperátora fakt nemají a že je zmasí jako každého před nimi.
= jediný důvod jejich vítězství byl Lukův otec který roky žil v psychycky špatném prostředí který jeho stav toliko prohluboval a nepodporoval jeho duševní léčbu.Tudíž důvodem tvrdácké sebevraždy nebyl strach o osud syna ale prostě Vejdr už dál nesnesl ponižování a ústrky a prostě se zasebevraždil a stáhnul na druhou stranu i toho koho obviňoval ze svého neutěšeného zdravotního stavu
(upřímě neprávem,protože si za to mohl sám)A ve snaze být před synem alespoň v posledních minutách svého trapného života Cool a jako frajer tak mu nabulíkoval kecy o tom jak to všechno udělal pro něj.Pochybuju že mu to Luk sežral i když na druhou stranu byl to jeho syn,takže mohl uvěřit každému bulíku kterej mu někdo skusil na nos pověsit.Jak chcete uvěřit chlapovi kterej podřezal stovku dětí ve školce že má rád svoje dítě?Jak chcete věřit chlapovi upřímnost když zabije lásku svého života pro kterou by sejmul koho koliv a přitom nechá na živu tchýni.

Tak snad se tu diskuze opět rozhoří a pomůže mi k lepšímu nebo alespoň delšímu hraní SW,těším se že mi s tím skusíte trochu pomoct,někteří i chtěně.
Autorská citace #46
8.4.2011 04:22 - sirien
Tak ono se o tom moc nemluví, ale všichni vědí, že stará republika nebyla nic jiného než jeden gigantickej bordel plnej zkorumpovanejch bezpáteřních senátorů, hrabivejch zlobovanejch politiků, monopolních vydřidušskejch cechů a gild, které si mohly jen tak vojensky blokovat celé planety plné nevinných lidí a vůbec to celé stálo dost za h* a Jediové s tím dělali kulový.
Také se ví, že od doby vzniku Impéria celej tenhle bordel skončil, monopolní gildy byly rozpuštěny, zkorumpovaní politici zpozavíráni, armáda zavedla v galaxii nejen mír, ale taky (konečně) zákon a všeobecně v celém Impériu panoval povšechně klid, pořádek, žádná banda darmožroutů nedělala blokády planet a vůbec...
...to jen rebelové měly nějaké blbé kecy a neustálou potřebu dělat bordel. Nebejt rebelů a jejich anarchistického tažení, tak se nemuselo stát ani těch pár nepříjemných událostí, které nakonec rebelská propaganda použila k pošpinění Imperiálního štítu, jinak mnohem čistšího než byl štít původní republikový, a mír a pořádek mohl trvat na věky.

ale pšššt! o tom radši nemluv, nebo si pro Tebe Jediové přijdou.
Autorská citace #47
8.4.2011 07:30 -
Jinými slovy: pravdu má vítěz/historii diktuje vítěz
to je vážně smutný....běžim si pro antidepresiva.
Autorská citace #48
30.3.2016 20:07 - tony
A)
Alderaan zničily rebelové když imperiu ukradly prototyp těžební stanice pro pásy asteroidů.Imperium se jim v tom pokoušelo zabránit ale neuspělo.
B)
Deadstara nebyla zničená torpédem ale politickoekonomickou loby vedenou rodinou Skywalkerů.Nebo si myslíte že byla náhoda že Skywalkerové byli ve vedení obou stran konfliktu a Všichni přežily?Když tam zařvalo spousta bílejch trubek tak dokázal uletět za imperium jen jeden stroj se Skywalkerem na palubě WTF??
Autorská citace #49
24.2.2021 20:18 - Necromancer
Cool! Poslední bod je nejlepší!

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.085088014602661 secREMOTE_IP: 54.235.6.60