bigbythewise píše:
Myslel jsem to tak, že ho nemá dostatečně propracovaný a zároveň originální na to, aby stálo za to v něm hrát. Nicméně pokud se ti nechce vymýšlet něco svého..
Originální, jedinečný ... to je takový nedostižný sen, za kterým se i přes svou nedostižnost snaží spousta designerů hnát ...
Originálnost vzdávám, argumentuji ti na poli zábavnosti. Potom ano, v takovém settingu bude stát zato hrát.
DX vidím optimisticky: tento svě má hodně zajímavou, funční kostru světa, která funguje (hustota fluffu je přímo úměrná potřebám příběhově bohaté 40hodinové PC hry, že :) ). Tuto kostru můžeš jako tvůrce vzít a klidně dál rozšiřovat. Když se budeš držet DX konceptu, design nemá šanci rozsypat se ti jako domeček z karet.
bigbythewise píše:
Nicméně pokud se ti nechce vymýšlet něco svého..
Mě? Já mám svých projektů a povinností více než dost. Ta nepřímo nastíněná otázka úvodu do diskuze zněla: kdopak chce zpracovat DX setting? Doufám, že se toho tady někdo chytne (Pety? :) ), já můžu pomoci jen jako poskok, tak z 20%.
Na druhou stranu toho vznešené teoretizování na téma "
má cenu DX setting tvořit?" mi jde dosti proti srsti. V začátku diskuze si zakládám na tom, že
to cenu má, nemusím ti to dokazovat.
Víš jak se říká: někdo mluví, někdo koná :P
Pety: Dal jsi mi mrtvý torrent. Takhle to nepůjde :P . Koukám sem:
http://thepiratebay.org/torrent/4799634/Cyberpunk_2020_ebooks, což je poměrně hutná kolekce, ale základní příručku tam nějak ne a ne najít. Zkus to třeba hodit na nějaký ten e-disk, ulož.to, atp.