Zajímavý... já ten Deník taky moc nemusím. Napůl se do něj nutím, zezačátku abych kouknul na případný překlepy a chybky (těch je tam ale opravdu pomálu, je to vážně velmi dobře napsané!). A jako působí to věrohodně, konzistenčně.. i to co čtu, což je tak ob jednu až dvě epizody. Ale číst to celý nedokážu, ta baba mě fakt místama drtí, já bych jí hodil přes palubu v polovině dobr.! :) Jestli to je tak, jak to hrála, tak maj muj hluboký obdiv všichni chlapi, co to s ní vydrželi.. míněno hráči i postavy :))))
Tím nechci říct, že to není dobrá postava a charakter, naopak. Někdy je až moc výstižná a ... žensky svá :)
Jinak obříka jsem nehrál, spíš tíhnu k takovejm těm lidskejm, max. elfskejm postavám.. nicméně zabil sem s jednou postavou párek kopcovejch obříků a apk sem zjsitil, že měli mimi. No na to už sem neměl žaludek, tak sem ho nechal. Ale ten pacholek běžel za mnou a byl děsně chytrej a správnej, tak sem ho vzal k sobě :)
Nicméně to není zlá postava a ani to obrovství zatím není moc znát, neb je zatím velkej jako silnej dospělej chlap.. akorát trochu dětinskej :)) ale hraje ho DM, navíc to je takový specidický dobr. čili zkušenosti z hraní takovýchhle fakt nelidských ras moc nemám. Podle ěm jsou jen dvě možnosti, už sem to někde psal - buďto je hrajete stravitelně (a pak máte zvl rasu jen na bonusy) anebo fakt divně a pak se s tim nedá vydržet :)) Ale jistě se to dá.. jen to není lehký