Ahojte,
V posledných mesiacoch som sa venoval tejto sprievodnej TTRPG appke a veľmi rád by som Vám ju predstavil.
Dlho som rozmýšľal, ako si nejak upratať novú kampaň ktorú sme s mojou skupinou začali. Prešiel som si všetkým: zápisníčkami, googledocm a tabulkami ale všetko sa tak trochu strácalo a nakoniec si aj tak nikto nič nepamätal. Tak som si povedal, že možno interaktívnejšia varianta, kde sa dá naozaj rýchlo dohľadať čokoľvek z kampane by mohlo fungovať a tak vznikol Oh My Lore!
https://ohmylore.app
Nejedná sa o klasické VTT (aspoň zatiaľ nemá tieto funkcie) je to rozšírený, interatkívny TTRPG denníček s Poznámkami, Questami, NPCčkami, Lokáciami, Handoutami a podobne. Má šetriť čas pri hľadaní "Kto je toto NPCčko?", "Ako sa volala tá krčma?" a podobne. Všetko interaktvíne a zdielateľné s vašou skupinou, jedno miesto pre celú partiu.
Je fér napísať, že toto je vibecodovana appka, ale nesnažím sa o nejaký radikálny AI Solo GM prístup alebo niečo podobné. Bol by som naopak rád ak by appka viac pomohla ľuďom sadnúť za jeden stôl a hrať spolu D&D alebo inú TTRPG.
Vypustil som ju iba pred pár dňami a snažím sa ju promovať kade tade a bol by som veľmi zvedavý na váš názor a spätnú väzbu. Je to ozaj hobby projekt a mal som už niekoĺko kolečiek aj s hráčmi/nehráčmi/GM čo by sa im páčilo mať a čo je navyše a zapracoval. A rád zapracujem aj od vás. Kľudne ma kontaktujte priamo, discord alebo mail, fakt mi to pomôže.
Díky moc kamoši, majte sa krásne!