Produkty

abelosku11
8.12.2024 17:14
Dostupnost příruček pro DnD
Zdravím, nevím, jestli to přijde jen mně, nebo je teď skutečně problém s oficiálními knihami pro DnD, jako například dobrodružství Icewind Dale: Rime of the Frostmaiden, Tomb of Annihilation a mnoha dalšími. Zdá se, že jejich dodání do Česka je téměř nemožné. Pokud už najdete stránku, která je nabízí, dostupnost je často odhadována na měsíc a šance na úspěšné doručení knihy je nízká, možná jen 50 %.

Pokud se mýlím, budu rád za jakoukoliv radu, kde tyto knihy shánět. Děkuji!

P.S.: Mluvím o fyzických knihách, ne o digitálních verzích na D&D Beyond.
Autorská citace #1
8.12.2024 20:25 - chrochta
Nakoupil jsem na www.nejlevnejsi-knihy.cz, mají tam toho docela dost.
Autorská citace #2
9.12.2024 01:06 - abelosku11
Zrovna tam jsem právě koukal a dostupnost je tam buď měsíc nebo 50% šance na nález
Autorská citace #3
9.12.2024 09:22 - exi
Něco by se taky mělo povalovat na německým Amazonu.
Autorská citace #4
9.12.2024 14:49 - ShadoWWW
Já bych s tím počkal. Skoro mám podezření, že Wizardi je budou recyklovat do nových reprintů, kompatibilních s pravidly 2024.
Autorská citace #5
9.12.2024 15:34 - Lethrendis
To pochybuju, to by prodělali. Jako jo, zrecyklují valnou většinu obsahu minulých rozšiřujících pravidel, ale byli by hloupí, kdyby to nevydávali pod novými názvy.
Navíc některé věci z Tashy, Xanathara a Arkány posunuli do základu přímo, takže čisté reprinty by jim lid omlátil o hlavu. Myslím.
Autorská citace #6
9.12.2024 19:02 - _ash_
ahoj. v poslednich mesicich jsem si nakoupil postupne vsechny wizardi knihy ktere pro dnd 5e vysly.. nektere sezenes i v cechach na ty zahranicni nejlepe amazon a na ty ktere uz nejsou na skladech je nejlepsi ebay.. postupne jde sehnat vsechny. nekdy to neni uplne levne ale sehnal jsem vsechny a v pomerne dobre kondici.. slo mi o to aby to nebyla salatova podoba ale spis nove/skoro nove.
mam jednu tashu navic kdybys vyuzil rad ji prodam se slevou.
Autorská citace #7
27.12.2024 17:23 - abelosku11
Díky všem za rady. Myslím, že recyklace úplně neproběhne, protože bych si tipnul, že se teď zaměří na Grayhawk, vzhledem k tomu, že se objevil v DMG 2024. Určitě se ale kouknu na vaše rady a díky za nabídku Tashy, tu už mám doma. Řekl bych, že se Wiz rozhodli pro evropský trh propagovat spíše digitální verze, které pro ně nebudou tolik nákladné.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.064564943313599 secREMOTE_IP: 18.97.9.171