Merlin: To bylo hlavně na Siriena, ale tvoje ukázkově přehnaná rekace se taky nese v dost podobném duchu, ať už jsi k tomu něco před tím řekl nebo ne.
Mám z toho prostě pocit, že si neuvědomujete, že vyčítáte někomu, kdo se snaží něco skutečně udělat, že to dělá stylem "já jsem nejlepší a konečně vám ukážu, jak se to má dělat" stylem "nene, my jsme nejlepší a jsi úplně blbej, že to nevidíš". Nehledě na to, kdo má nebo nemá pravdu, je to směšné a docela trapné.
Druhá věc je, že kritika vedená v tomhle stylu je brutálně destruktivní a nutně musí vést k zatvrzení kritizovaného a tedy pravému opaku toho, čeho se snažíte docílit. A hlavně to dává jasný signál všem náhodným návštěvníkům, že D20.cz je to úplně poslední místo, kam by měli chodit pro feedback a radu, pokud se budou chtít pustit do vlastní tvorby.
PS: Klidně bych se vsadil, že za obrat v přístupu týmu Končiny (podle vás možná nedostatečný, ale nehledě na to dost výrazný) nemůžou vaše vyhrocené útoky, ale to, že tu stejnou věc bez zbytečného afektu napsalo poměrně hodně různých lidí, plus nabídka ke spolupráci ze strany Skavena).