Argonantus: Fyzické vnímání světa je v téhle povídce úmyslné. Nějak jsem odpozoroval, nebo spíš získal dojem, že fyzické vnímání světa je v temných příbězích takové hodně sugestivní, chtěl jsem si to vyzkoušet.
Fred je velkej frajer, každej má jeho asociace, super kšeft, fakt že jo :D .
ok, ok... chybka při přepisu do compu, se stane. Nebo možná automatická oprava Wordu, občas si jí nevšimnu a provede to podobnej paskvil.
A popravdě... původně se to mělo odehrávat v Praze. Fakt... měl jsem vizi Pražské stanice metra někde mimo centrum, ale zase dost blízko centra, aby byla stanice hloubějc pod zemí.
Ale... pak tam byl ten taxik a ten arabskej taxikář tam vskočil tak nějak sám, a když tam byl arabskej taxikář, tak jsem tam dal i tu hrst bankovek, že jo, protože ta k arabskýmu taxikáři nějak prostě patří...
...nejlepší bude NEŘEŠIT, ve kterym městě to je :D
wraiths: no, prostě běží po rovném asfaltovém chodníku, ale jak se snaží dělat dlouhý kroky, tak občas zakopne
o podpatek... takže zakopává
o podpatky. Jasný, ne? :))
Pak jsme se jetě s Plívovou štěkli o to, že "se probudila s vizí dvou zděšených oči", kam se mi profesorka snažila vecpat dva "páry" očí, tak jsem jí složitě vysvětloval, že to fakt ne...
...a ještě něco tam bylo, ale už nevim co.