Ticho odstraneno. Ale vic se v tom vrtat nehodlam. Uz jsem se to parkrat pokousel upravovat a vyhlazovat a ja nevim co vsechno, ale pokazde jsem nabyl dojmu, ze vysledek je horsi, nez pred upravou.
To s tím tichem byla věc, která logicky neseděla. Osobně doporučuji nechat povídku jak je a pokud chceš něco udělat jinak, napiš o té postavě něco dalšího. Tak to řeším já.
On to byl jen takovy one-shot. Takze zatim zadne pokracovani neplanuju. Je kratka a i presto, ze jsi treba ty ten konec predvidal, tak pro dost lidi i uderna. Ukol splnen. ;-)
to zakončení se mi právě líbilo - celou dobu jsem si říkala, že je to takové... tradiční, už párkrát přeprané. konec to ale celé přesekl a dal tomu úplně jiný nádech.
Konečně sem si našel chvíli abych to přečetl. Musím říct že se mi to líbí, hlavně jak je to zpracované zároveň popisně a krátce, přitom člověk nemá dojem že to je uměle nastavované.
A v pointě se mi líbí že jí prostě zabil. Těch povídek s tímhle námětem co končí dalším přerodem je hromada, takhle zpracované mi to přijde i hezčí.
Nad prerodem jsem pri psani ani neuvazoval. Ale kdyz nad tim tak premyslim ted, nebyl by to dobry konec. Takhle je to "vic dark" podle mne a taky vic na miste. Prerod mi prijde zabavny jen pokud se udeje lovci upiru ( vid. Sethiin SilentDeath ).
Tak jsem si to přečetl. Kromě slova "ošarpané", které nevím, co přesně znamená (člověk by čekal že když má v práci 1/3 kolegů ze slovenska mohl by rozumět všemu) jsem to vcelku zvládnul vychutnat. Přiznávám, že i mně to přišlo předvídatelné (dílem asi i proto, jak explicitně je tam ta rodina exponována), to nemění nic na kvalitě pointy.
Fakt je, že by mne třeba víc "zaskočilo" kdyby na konci byla třeba hláška - a tak jsem zabil i poslední ze svých tří dětí nebo podobná dystopická "rána". Ale ani takhle to není špatné.
Takze,dobre sa to citalo,konec sem predvidala od nejakej pulky textu,aj mna hned napadla ta Veronika.Nevim proc,proste nahoda.Inac spracovani textu fajn,neco v tebe drime,uz to len dostat na povrch:)Podarilo sa ti to moc dobre.
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<