Pravidla

sirien
14.12.2022 20:16
Autorská citace #1
14.12.2022 20:16 - Log 1=0
Nemůžu si pomoct, ale tohle je dost slabota.
Myšlenka je to pěkná, ale podobně jako ostatní Robovi patroni je tak univerzální, že pokryje spoustu bytostí, kteří by mohli být jinými Patrony.

1. Dovednost a Trik. Když nevíte, co dát na tu první úroveň, dejte tam Dovednost a Trik. Náboženství je navíc dovednost spíše z těch míně používaných, a s Divotvorstvím se dá určitě hodně vyblbnout, ale vyžaduje to vhodnou příležitost. Takže za mě tedy dost slabé. Ale vystihuje to téma, to zas jo.

6. Paladinova schopnost z 2. úrovně. Akorát použitelná na úto Trikem, tedy i na dálku ao 1k8 slabší. Tohle je dobré, nejlepší schopnost tohoto oboru. Sice se dá něco podobného vyrobit přes vzývání z Xanathara, ale líbí se mi to.

10. 3k6 dočasných bodů výdrže,m jednou mezi Odpočinky, za Akci.
Běsova schopnost z 1. úrovně mi dá víc pokaždé, když něco zabiju. Což je tedy o hodně situačnější, ale zase je to srovnání 1. úrovně (byť s rostoucím účinkem) a 10. A navíc nestojí akci.
Plus se Zbrojí Agathysu můžui mít vyšší DBV, za akci a Pozici, a navíc dá slušnou DMG. Vlastně srovnatelnou s jedním tím úderem ze šesté úrovně. Jako vážně, tohle je slabé jako čtvrtý nálev, a navíc dost nudné.

A fakt mi někdo vysvětlete, jak souvisí s tm tématem??? U těch ostatních vidím alespoň vágní spojitost, ale tady vůbec.

14. 1 denně kouzlo 7. úrovně navíc. A pěkně stylově vybrané. Alew stejně mi kouzlo pro magiče připadá jako lazy design schopnosti. Ale to bych přešel, kdyby ty ostatní schopnosti byly výrazně lepší. Ale nejsou, jedna je o něco lepší, a dvě výrazně horší. Tohle je solidní, ale celkový dojem nezachrání.
Autorská citace #2
14.12.2022 20:25 - Necromancer
Zdá se to jeno mně, nebo ti Robovi patroni nemají rozšířenej spell list?
Autorská citace #3
25.12.2022 20:09 - chrochta
Teoreticky jsou k inspiraci příklady "ozvěn" v 3.5e příručce Magic of Incarnum.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.086099147796631 secREMOTE_IP: 52.86.227.103