Pravidla

sirien
22.10.2022 12:35
Autorská citace #1
22.10.2022 12:35 - Šaman
Bububu, jsem nepřihlášený spambot a našel jsem článek, ke kterému ještě neexistuje diskuze, takže je pod ním formulář pro reakce. Stačí projít přes captchu a mohu vám nabízet tři viagry za cenu dvou.

Opravdu se tenhle formulář nemůže zobrazit jen přihlášeným uživatelům, stejně jako již existující diskuze?

---
Jinak článek super, přijde mi, že obecně se některé postřehy dají použít i ve Fate a ideově v jakékoliv hře. Taky už se nám občas dostaly do hry náhodně zmíněné předměty, nebo původně bezvýznamné postavy, které právě tím, že se o nich opakovaně mluvilo teprve dostali význam.
Autorská citace #2
22.10.2022 21:34 - sirien
jj, Fate je super-easy, tam prostě přihodíš boosty vázaný na použití předmětu (s tim že by asi měly bejt případně odpálený všechny naráz). Tři boosty hoděj hezkejch +6, to už taky zvládne udělat pořádnou fireshow... a pokud to je pro Tvůj styl hry moc, tak tam dej místo toho volňásky, který se daj při použití předmětu použít vůči okolním aspektům - tam je limitace 1/aspekt.


(Kdybys byl co k čemu tak nabízíš dvě viagry za cenu tří; fakt že můžeš přispět první post bez přihlášení je zjevně legacy bug - dřív jsme umožňovali anonymní přispívání, bohužel pod vlnama spam-botů jsme to museli zrušit komplet před pár lety - možná že pro první post článku tam zůstala díra... kdyžtak to můžeš hodit do Kostky sou vrženy Dukolmovi, ale asi to teď nestojí za řešení)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.057861804962158 secREMOTE_IP: 3.16.76.43