Pravidla

zwire
24.8.2022 15:22
JaD: Alchymista - Alchymistova zbraň + základní jed
Zdarec. Mám dotaz k pravidlům JaD, respektive k alchymistovi.
Jestli dobře chápu, můžu na nějakou zbraň použít "Základní jed" z alchymistické truhly a zároveň i "Alchymistovu zbraň"?
Můžu tedy na zbraň umístit oba tyto bonusy zároveň? Nenašel jsem, že by se to vylučovalo a mohl bych mít na zbrani jen jeden jed/tinkturu...
Autorská citace #1
24.8.2022 15:27 - Log 1=0
Ano, můžeš.
Autorská citace #2
24.8.2022 15:36 - zwire
Super, děkuji!

*Ďábelský smích*
Autorská citace #3
24.8.2022 18:07 - Necromancer
Tohle není nic odobního proti zwireti, prostě mi jen nabídl vhodnou příležitost.

Hele, nechci být rejpal (tak dobře, trochu chci), ale nešlo by založit nějakou jednotící diskuzy "Dotazy k pravidlům JaD(/D&D)", ať tu nevznikají takovéhle vlákénka, kde se vznese jedna otázka, dostane jednu odpověď, a je konec?
Případně hodit rovnou na stránku u vytváření diskuzí, něco jako "Máš dotaz? Napiš to sem a nezakládej novou diskuzi." Tak jak je to udělané u "Hledám hráče/hledám vypravěče".
Když už tu máme ty spamboty, tak ať tu alespoň nevznikají ještě tyhle "zbytečné" diskuze...

Jinak ano, tohleto je dotaz hlavně na @AdminTeam, takže ty, běžný čitateli, se tím nikterak nezatěžuj. :-P
Autorská citace #4
24.8.2022 18:56 - sirien
Právě naopak, zwire to udělal správně.

Ve vše-shrnujících diskusích se časem nedá vyznat ani nic najít. A nevim čemu by krátká diskuse měla vadit nebo proč.
Autorská citace #5
24.8.2022 21:45 - Eidi
@ Necromancer - nechci úplně ukazovat, ale stávají nám z tu mrtvých patnáct let staré diskuze. Opravdu si chceš ztěžovat na "vznikání zbytečných diskuzí"? :)
PS: Pokud si chceš udržet monopol, tak to ber tak že jsem nic neřekl.
Autorská citace #6
25.8.2022 10:13 - Necromancer
Omlouvám se že pokračuju, ale jenom rychle odpovím.

Sirien: Chápu, leč nesdílím tvůj pohled na věc. Nicméně tady není vhodné místo diskutovat o tom, taková debata patří spíš do PM nebo do nějakého jiného vlákna.

Eidi: Jen ukazuj, když zjistíš, kde se tu berou ti spamboti, tak budem asi všichni rádi. :-P Já diskuze nevzkřišuji, pokud k nim nemám co říct.
Co se týče "Raise na minion, raise!", tak když se kdokoliv podívá na čas založení diskuze a na čas postnutí příspěvku, tak zjistí že diskuze znovu vznikla před mým příspěvkem.
To byl můj (nepříliš promyšlený) pokud upozornit vyšší síly, na tuto problematiku. A před nějakou dobou jsem toho nechal.

To bylo vše co jsem potřeboval říct, doufám že jsme se pochopili, a omlouvám se, jestli to vyznělo moc ofenzívně.
A teď můžeme nechat tuhle diskuzi v klidu odumřít. -Tedy pokud zwire nebo někdo další nemá ještě nějaký dotaz k Alchymistovy zbraní a základními jedu. ;-)
Autorská citace #7
25.8.2022 12:43 - zwire
Odpověď na svůj dotaz jsem dostal. Nebyla pak žádný další komentář, který by danou odpověď nějak oponoval, pro mě je to tedy také "uzavřené" a kdyby byla možnost příspěvek smazat, tak to smažu.


Ikdyž při "listování" na fóru někdy narazím na podobný typ jednorázového dotazu/příspěvků a poučím se z něho, respektive si řeknu "aha, tohle mě nikdy nenapadlo takhle řešit/dělat".
Autorská citace #8
25.8.2022 13:54 - sirien
Mazat dotazy k pravidlům nedává moc smysl - zaprvé tu nezabíraj žádný místo a zadruhý to může zajímat i jiný lidi, kteří si to pak můžou prostě dohledat místo toho aby se museli ptát znovu.
Autorská citace #9
25.8.2022 15:05 - cyrasil
sirien: sry za offtopic, ale proste musim;-)

"a zadruhý to může zajímat i jiný lidi, kteří si to pak můžou prostě dohledat místo toho aby se museli ptát znovu" - ty jsi na internetu novy?
Autorská citace #10
25.8.2022 16:53 - sirien
cyrasil: právě že ne, takže zvládám rozlišit meme, že nikdo nic nikdy nehledá, od reálného uživatelského chování kdy lidi reálně hledaj a jen minimum se aktivně zeptá ;)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.060396194458008 secREMOTE_IP: 3.145.12.1