Pravidla

Prcek
21.8.2005 09:00
Shield bash
Jak funguje Shield bash? Bere se z hlediska boje dvema zbranmi normalne? A kdyz budu mit improved shield bash, tak mohu utocit stitem jako druhou zbranu a stale si pocitam shield bonus k AC?
Autorská citace #1
21.8.2005 10:39 - alef0
Ja som to pochopil tak (hoci v zivote som to nevidel v akcii), ze Shield Bash je vlastne ako utok dvoma zbranami: stit sa povazuje za ,,martial bludgeoning one-handed weapon". Cize pokial nemas Two Weapon Fighting, tak si pripocitavas prislusne postihy (standardne -6 na primarnu a -10 na sekundarnu zbran).
Navyse, podla prirucky po utoku so stitom stracas AC poskytovane stitom do dalsieho kola.
Improved Shield Bash zarucuje, ze toto AC po utoku stitom nestracas.
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10809302330017 secREMOTE_IP: 3.231.228.109