Pravidla

unknown
3.2.2005 10:43
Počet kouzel za kolo...
1)Kouzelník, který sesílá kouzlo délky 1 akce, může seslat 2 kouzla během úplné akce?
2)Nebo to odpovídá počtu útoků za kolo, tj. 12.level čaroděj by mohl seslat 2 kouzla v úplné akci - má 2 útoky...???
Autorská citace #1
3.2.2005 11:24 - Alnag
1 akce = 1 standardni akce a tu mas v kole jen jednu. Dalsi kouzlo je mozne seslat jedine jestli mas nejaky metamagic feat na urychlene sesilani nebo nejake jine vyhody, ktere ti to umozni. S poctem utoku to nema zadnou souvislost. To by takovy fighter 19/Wiz 1 vysmahnul sva ctyri kouzla za kolo...
Autorská citace #2
3.2.2005 15:08 - alef0
Ad 1.) Ako Alnag povedal: Kuzlenie kuzla je (zvacsa) standardna akcia. Za jedno kolo mozes mas pravo na najviac jednu standardnu akciu. Vynimkou su kuzla zosielane ako volna akcia, tie vsak vznikaju najcastejsie ako dosledok aplikacie nejakeho featu, pripadne ineho kuzla (vo FR su kuzla Simbul's Matrix atd). A urcite neplati, ze co utok-to pravo na zakuzlenie kuzla.
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.14995384216309 secREMOTE_IP: 3.227.233.78