Pravidla

Ghostrider
19.8.2005 21:47
Two weapon fighting + quick draw
Je možné při výše uvedené kombinaci featů provést při full akci 2 útoky vrhací zbraní s -2 postihem (vytáhnout a vrhnout v jednom kole)? (Myslím, že ano)
Autorská citace #1
20.8.2005 12:22 - Prcek
Podle 3,5ed to jde. Sipka a suriken jsou brany jako lehka zbran, bolas, javelin, sit a prak jako jednorucni. Co ostatni to tam nepisou. Ale bral bych to asi podle velikosti podobne. (PHB 3,5ed, Str 160)
Autorská citace #2
20.8.2005 13:06 - unknown
To uz bolo odpovedane tu: http://dnd.panthernet.cz/?dotazy_action=dotazy&sub=zobrazit&pg=od&id=184
Autorská citace #3
20.8.2005 13:19 - alef0
Hm, odkazy tu funguju velmi zvlastne, v kazdom pripade diskusia na tuto temu je v sekcii Souboj, tema ,,Vrh dvoma zbranami".
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.18698501586914 secREMOTE_IP: 18.206.241.26