Pravidla

Taklin
11.8.2004 21:41
Bonus za obratnost
Ztrácí postava bonus za obratnost v případě že je obestoupena? Chová se bonus za obratnost stejně jako Uhýbání tzn. pouze proti jednomu protivníkovi?
Autorská citace #1
12.8.2004 09:24 - Rytíř
Ano, za normálních okolností ho ztrácí - ale jen vůči protivníkům, kteří ji obestoupili! Jsou schopnosti a odbornosti, které tomu ovšem mohou zamezit.
Bonus za Obratnost si až na výjimečné případy (např. při obestoupení) postava počítá do obrany vždy a proti všem, čili to v žádném případě není jako bonus za používání odbornosti Uhýbání. Třída zbroje postavy se standardně skládá z její opravy za Obratnost, bonusu za zbroj a základního čísla 10. Plus další speciálnější bonusy, samozřejmě. Ale ty dvě opravy, za Obr a zbroj, se počítají takřka vždy a všem, v běžném boji určitě.
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.16011786460876 secREMOTE_IP: 35.153.73.72