Rozhodujete se, jaké bude mít Vaše postava přesvědčení? Stačí si odpovědět na otázky, jak by se vlastně zachovala. I když možná nakonec zjistíte ne přesvědčení postavy, ale Vaše vlastní...
Ten test je nejaky divny. Odpovidala jsem za sebe a vyslo mi nasledujici: E-G-N / 12-2-8 a L-X-C / 10-8-4.
Ja svetice a law evil? Nemozne!
Jsem prece spravedliva - ctim zasadu 2 oci za oko a plna huba zubu za zub, jemna - nikoho jsem jeste nezabila ani nezmrzacila (ve skutecnosti) a ritualy na popostrceni mlynu, at uz dablovych ci tech druhych? - ty jsou pouhou napravou krivd...nechapu!
Oooo, takova cest pro me. Samozrejme ho velice rada na striktne neutralni pude sveho skrovneho pribytku uvitam ;oD jen se modlim, aby zase neposlali Thiefa jako minule...naprosto valcuje me logicke argumenty
Law Evil je pořád lepší než Chaotic neutral nebo dokonce Law Good - alespoň lidem neříkáš, že jim ubližuješ pro jejich dobro. A dodržuješ zásady, což se také počítá - se zásadovým člověkem se dá jednat alespoň jeho způsobem, když už ne jinak.(A jestli se jen trochu podobáš své ikonce, tak toho zástupce paladinského řádu lituju - nebo mu závidím, ono to vyjde nastejno (: )
No my většinou v rpg na přesvědčení ani nehrajeme, děláme "charakterníky" z kterých přesvědčení tak nějak vyplyne... Každopádně na postavy které sem v poslední době hrál tohle přesvědčení sedne... není nad čaroděje, který ostatními kolem sebe manipuluje ke svým vlastním cílům, které se často mění ;-)
hm, ale je to funny... Argo jako soudce je napůl lawfull napůl chaotic, já sem podle toho co psal Fibriso stejnej jak on,
Jerson píše: Law Evil je pořád lepší než Chaotic neutral nebo dokonce Law Good - alespoň lidem neříkáš, že jim ubližuješ pro jejich dobro.
Tohle je prostě perla hodná zopakování :))
... hm, a podle Jersona jsem jakožto chaotický neutrál nebezpečný a naprosto nevypočitatelný, a jedu jen na sebe. V duchu svého přesvědčení to přijmu jako lichotku <evil>
Udělejte někdo graf kde se nachází kdo na d20 v devítimístné tabulce přesvědčení... docela by mě zajímalo jak si to koreluje s tím jak si s různými lidmi rozumím v různých věcech :D
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<