Kultura

28.10.2025 19:53 - Pan Bača
Duchové Slaniska byli jiný případ. Tam jsme to vydávali postupně, jak to chrochta překládal a já to kontroloval a sázel, protože to byla jednotlivá dobrodružství a já nechtěl čekat, až do bude všechno (navíc poslední dodatek mi trvalo zkontrolovat snad rok).
29.10.2025 15:39 - Chyba
Tak ono zveřejňovat současný stav by byla docela prasárna. Tím jak obecný popis hry dali na začátek a popisy Akcí, Stavů, efektů až na konec, tak začátek je zamořemej poznámkama "tady bude odkaz"
29.10.2025 18:45 - Lethrendis
Heh, když jsem řešil přenos textů do Babele, bylo tam cca 2500 odkazů. Nejpiplavější část práce, nepřeju nikomu.

Ale z jiného soudku, ať se mají nedočkavci nad čím zamýšlet: zase jsem se pořádně opřel do překládání a mám už skoro sedm kapitol DMG :)
30.10.2025 07:14 - vwolf
Díky za vaší práci pánové! Spoluhráčům se moc nechce číst 2024 pravidla, i když jsem nabízel půjčení orig knihy. S překladem snad budu mít větší úspěch.
7.11.2025 11:52 - Gergon
7.11.2025 13:12 - Chyba
V překlavu jsem právě dosázel kouzla. Zbývá 40 stran originální sazby a pak dodělat odkazy a kontrola.
7.11.2025 13:25 - Tarfill
Dobrá práce, Chybo, ať Tě síla dokončit toto dílko stále provází...! ;-)
7.11.2025 14:52 - exi
ad odkazy: Kdysi jsem to taky dělal na tvrďáka ručně, ale dneska v době GPTbotu a Perplexity už bych na to asi šel přes nějaký script. Něco nedestruktivního, aby to do souborou "nevpašovalo" nějaký nepřístojnosti. Napadá mě, aby to vyhledalo string například "Strana XY" (zaměnit za jakýkoliv jiný, který používáš) a při každý shodě, aby na to XY vyhodil okno s Cross references?
7.11.2025 22:23 - Chyba
Tarfill píše:
ať Tě síla dokončit toto dílko stále provází

Ta mě opustila už u povolání

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.082085847854614 secREMOTE_IP: 18.97.9.168