Kultura

York
24.7.2022 16:44
GameCon 2022
Diskuse o letošním GameConu.
Autorská citace #1
24.7.2022 16:45 - York
Díky za GameCon, bylo to super a hráči byli skvělí.
Autorská citace #2
24.7.2022 20:17 - shari
Jej, tak jsem přežila svůj první GameCon! Děkuji všem, že na mě byli po celou dobu milí. :)
Jediné negativum bylo, že jsem si špatně naplánovala čas, ale to je něco, co se dá do příště opravit.

Vedla jsem dvě hry, obě byly jedno dobrodružství, V bažinách smrti a magie, v Jeskyních a Dracích. Děj nebudu spoilovat, někteří lidé už mi řekli, že by si to rádi zahráli někdy později. Jen vypíchnu pár věcí. Na začátku měly hráči na výběr ze čtyř různých Skupinových zázemí a potěšilo mě, že každá družina si vybrala jiné. :)
První skupina bohužel nestihla celé dobrodružství projít - sice přišli na to, co by bylo potřeba udělat, ale už to nestihli. Ale hráči vypadali, že se bavili. Druhá skupina to stihla celé, a taky vypadali, že se bavili.

Takže moje celkové dojmy jsou pozitivní a příště si musím včas vzpomenout objednat aspoň snídaně.
Autorská citace #3
24.7.2022 20:52 - Jerson
Já nakonec stihl všechny hry, na které jsem se původně napsal, Monster of the week byla dost dobrá (i přes spoluhráčku, která na sebe strhávala hodně pozornosti) a zkoušela mě komandovat :-)

Na Omegu si nemůžu stěžovat, ale uvidím, co napíšou někteří hráči, kteří se jako černoši upozaďovali na můj vkus příliš mnoho a řekl bych, že si zahráli méně - byť během hry řekli, že jim to vyhovuje.

Hrál jsem k dvoje JaD, a... k tomu se asi vyjádřím přímo v daném tématu. Plus musím něco napsat k dobrodružství Za Oponou, když už jsem si ho přečetl.

Zase jsem viděl staré kamarády a poznal nové, i když mě zdravotní indispozice omezila v povídání s nimi, tak to bylo super, a celkově je Gamecon super zorganizovaná akce, kterou můžu hráčům jen doporučit.
Autorská citace #4
25.7.2022 11:04 - Ugy
Připojuju se taky k díkum za GameCon a rád jsem vás všechny zase viděl a některé konečně i poznal osobně.
Autorská citace #5
25.7.2022 13:16 - York
Shari: Ty jsi byla na Gameconu? Tak to je škoda, že jsem tě nepotkal :\
Autorská citace #6
25.7.2022 18:11 - shari
York:
Já tam tvoje jméno zaslechla někde v okolním šumu, ale naprosto netuším, ke kterému člověku patřilo. :D Jinak pokud jsi viděl něco s červenými vlasy, co se po GameConu rozhlíželo jak Travolta na gifu, tak jsem to nejspíš byla já. :D

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.059448957443237 secREMOTE_IP: 54.227.104.229