Kultura

Felouen
11.9.2009 17:03
Žhavé novinky mířící do kin
Tak napadlo mě, že bychom mohli sem postovat různé novinky, které míří do kin a vypadají lákavě, ne totiž každý pravidelně chekuje program kin a tohle je skvělý způsob jak se podělit a upozornit na zajímavé kousky. A nemusí ani mířit do kin k nám, vítané jsou i věci, které k nám nikdy nedorazí, protože jsou na Netu lehce dohledatelné a stažitelné.:)

Nové filmy:

Bacha, kouše!/Jennifer's Body: Středoškolačky. Sex. Příšery. Lesby. Zabíjení. Přál by si snad někdo ještě něco více? :D
Tak ještě jednou. Stačí říct, že „jde o film, ve kterém ta černovlasá kočka z Transformerů souloží s každým, kdo se k ní přiblíží.“ Krásná středoškolačka Megan Fox totiž není člověk a rozhodla se vyvraždit celou svou třídu a zároveň si s každým pořádně užít - i se svojí nejlepší kamarádkou. Takže všichni hurá do kina (datum ještě nebylo určeno, v USA to vyšlo už v září) a nebo na direct download/torrenty. Podívejte se na úžasný trailer zde Vrrrr. Doporučuji nejprve cenzurovaný dole a teprve pak necenz. I když má pocit, že nejspíše ty trailery tam omylem switchly, protože ten necenzurovaný mi příjde lepší a drsnější (a je delší).

Staré:

Tak teď 24. září k nám dorazí Gamer, což potěší všechny všechny milovníky akčních stříleček, multiplayerových her a nových technologií (Augmented Reality příchází!!:D) - je to totiž o budoucnosti, kde hráči hrají multiplayerovou hru Slayers, ve které pomocí svých pohybů a mysli ovládají reálné lidi - vězně, kteří prošli výcvikem(nejspíše) a jako třeba v Counter Striku a jimi podobných hrách běhají kolem se zbraněmi v nebezpečných situacích a snaží se přežít.
Trailer na Gamera

No a druhá lahůdka je Dorian Gray, filmová verze slavné knížky. V Anglii vyšel na krásné datum: 09.09.09., zatímco my si na něj ještě počkáme, pokud tedy u nás někdy vůbec vyjde. Příběh asi není nutno představovat, film se totiž prý docela drží předlohy, takže kdo nezná, stačí shlédnout trailer. Podle kamarádky co to shlédla prý ale vynechali skoro všechnu homosexualitu, která je v knížce, aby byl více "public friendly" a kladli větší důraz na dramatickou lásku, což je podle mě velká škoda. :D
Dorian Gray Trailer

A pak ještě by mohl všechny fanoušky anime zaujmout film na téma slavného Blood: The Last Vampire, který mne ale moc neuchvátil, i když pár věcí se animku hodně podobá. Jo a vyšel v červnu. :D
Trailer
30.6.2010 01:21 - sirien
neni to špatný. Dojem to neudělalo.
30.6.2010 13:53 - basilisk
Felouen píše:
No, mě vždycky přišel ne-hrůzu nahánějící ve filmech, kdyby mu udělali jinou tvář...

taky tvrdim ze ho mel hrat Varg Vickernes :-)
2.7.2010 12:56 - noir
Predátoři se mi moc nelíbili. Vlastně ani nevím proč, ale nějak jim chyběla šťáva, energie, patos, nevím, jak přesně tomu říct.
3.7.2010 09:16 - Magus
Mortal Kombat
Mě se to teda líbí...
3.7.2010 15:32 - Jarik
Ze by konecne dostala tato herni klasika dustojnou filmovou podobu?
hmmm. mne osobne sedi jak strih, tak kamera :D zacinam se tesit.
3.7.2010 18:13 -
Och Dorian Gray. Colin Firth vyzerá dosť dobre obsadený, ale... veď ten príbeh nie je ani o homosexualite, láska so Sibyl Vane je len štartér a ten obraz je tam tiež len nakopávač príbehu.

Tých 65% na CSFD.cz neveští ktovieakú slávu.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.073601007461548 secREMOTE_IP: 3.229.122.112