Tak napadlo mě, že bychom mohli sem postovat různé novinky, které míří do kin a vypadají lákavě, ne totiž každý pravidelně chekuje program kin a tohle je skvělý způsob jak se podělit a upozornit na zajímavé kousky. A nemusí ani mířit do kin k nám, vítané jsou i věci, které k nám nikdy nedorazí, protože jsou na Netu lehce dohledatelné a stažitelné.:)
Nové filmy:
Bacha, kouše!/Jennifer's Body: Středoškolačky. Sex. Příšery. Lesby. Zabíjení. Přál by si snad někdo ještě něco více? :D
Tak ještě jednou. Stačí říct, že „jde o film, ve kterém ta černovlasá kočka z Transformerů souloží s každým, kdo se k ní přiblíží.“ Krásná středoškolačka Megan Fox totiž není člověk a rozhodla se vyvraždit celou svou třídu a zároveň si s každým pořádně užít - i se svojí nejlepší kamarádkou. Takže všichni hurá do kina (datum ještě nebylo určeno, v USA to vyšlo už v září) a nebo na direct download/torrenty. Podívejte se na úžasný trailer zde
Vrrrr. Doporučuji nejprve cenzurovaný dole a teprve pak necenz. I když má pocit, že nejspíše ty trailery tam omylem switchly, protože ten necenzurovaný mi příjde lepší a drsnější (a je delší).
Staré:
Tak teď 24. září k nám dorazí
Gamer, což potěší všechny všechny milovníky akčních stříleček, multiplayerových her a nových technologií (Augmented Reality příchází!!:D) - je to totiž o budoucnosti, kde hráči hrají multiplayerovou hru Slayers, ve které pomocí svých pohybů a mysli ovládají reálné lidi - vězně, kteří prošli výcvikem(nejspíše) a jako třeba v Counter Striku a jimi podobných hrách běhají kolem se zbraněmi v nebezpečných situacích a snaží se přežít.
Trailer na Gamera
No a druhá lahůdka je
Dorian Gray, filmová verze slavné knížky. V Anglii vyšel na krásné datum: 09.09.09., zatímco my si na něj ještě počkáme, pokud tedy u nás někdy vůbec vyjde. Příběh asi není nutno představovat, film se totiž prý docela drží předlohy, takže kdo nezná, stačí shlédnout trailer. Podle kamarádky co to shlédla prý ale vynechali skoro všechnu homosexualitu, která je v knížce, aby byl více "public friendly" a kladli větší důraz na dramatickou lásku, což je podle mě velká škoda. :D
Dorian Gray Trailer
A pak ještě by mohl všechny fanoušky anime zaujmout film na téma slavného
Blood: The Last Vampire, který mne ale moc neuchvátil, i když pár věcí se animku hodně podobá. Jo a vyšel v červnu. :D
Trailer