Tak poprvé jsem si reklamy na tohle všimla teprve až na FFS, ale docela mě to zaujalo - má to skvělý artwork, a zatím, co jsem si prolistovala tou zkrácenou verzí na webovkách (která, mimochodem, má podle Firefoxu 11Mb, ale podle stránek má mít 25,8Mb, co to?), to vypadá jako nejnadějnější český projekt, ve smyslu že je nezajímavější a nejvíce originální (čímž myslím ten setting a ilustrace, když systém je vlastně FATE, to může každý to takhle "obšlohnout" a pak prodávat? Nevadí to jejich tvůrcům, i když je to FREE? Neměl by tudíž být tento produkt také nekomerční?). Jinak u té magie, jak jsem zahlédla zmínku o britských magických klubech a způsobech jejího využití, mi docela připomněla dvojici Jonathan Strange a Mr.Norrel, že by nějaká inspirace u nich?
A při obhlédnutí k těm druhým českým projektům, ano, Asterion mě kdysi zaujal, obvzláště ten druhý modul, Světlonoši a Nemrtví s tou nekromancií, ale jaksi působí pořád moc DrDovsky a ten feeling mi nesedne, je jaksi tak moc plochý a také v určité míře stereotypický a nelogický. A "hailovací" Střepy Snů jsem hrála jen v betaverzi, takže nemůžu úplně posoudit, jak moc se vyvinuly od té doby...