Čas pro hrdiny

Autorská citace #1
30.3.2010 18:44 - sirien
A44 pro A16
Nechci zpochybňovat Vaše závěry, nicméně doporučuji více nastudovat znalosti lidské anatomie. Srdce pumpuje krev která roznáší kyslík bez kterého nelze spustit fyziologické svalové procesy (resp. by to možná šlo, ale dotyční by jiskřili elektřinou a bylo by potřeba je probodat dráty které by dovedly elektřinu na správné místo). Srdce je zároveň kryto hrudní kostí a žebry, které mohou snadno zastavit kulku (i vyššího kalibru).
Pevně věřím (a v případě (ne)vhodné situace jsem ochoten i experimentálně otestovat) že střela do srdce dokáže zastavit i člověka ovládaného jakýmsi podivnou energii vysílajícím přístrojem. Nejsem sice expertem na anatomii, nicméně dovolím si tvrdit že nějaké ty lidi jsem už docela efektivně zabil a něco o tom vím.

Přeji štěstí v dalších misích, pevně doufám že se na nějaké opět sejdeme
A44
Autorská citace #3
16.4.2010 09:47 - Malfin
Omegu z povzdálí sleduju a moc se mi líbí. Všechny ty informace a zápisy okolo jsou báječné i pro člověka, který není uvnitř dění.
Autorská citace #4
16.4.2010 09:53 - Jerson
Tak to vždycky rád slyším a vsadím se, že ostatní také. Jen kdyby lidé měli čas na napsání alespoň krátkých hlášení a hlavně posudků.
Autorská citace #5
16.4.2010 18:08 - Packa
A16 pro A44

Ve své úvaze o nefunkčnosti střelby do srdce jsem vycházel ze setkání s tvory z M20 - tedy Probuzenými, kteří byli naprosto očividně dávno po smrti. Už jen proto, že jeden z nich byl během našeho střetnutí vážně postřelen tak, že minimálně během rozhovoru ležel bez hnutí na zemi, ale ani pozdější průzkum oblasti neodhalil ani nejmenší kapičku krve. Z předpokladu, že Probuzený může existovat pravděpodobně i bez proudící krve (je tedy záhadou, jak u nich ony svalové procesy skutečně fungují..?), jsem implikoval, že jejich "hnacím motorem", tedy tím, co je udržuje uměle při životě, bude zřejmě něco jiného. Vliv přímého průstřelu srdce u živých Probuzených bude třeba prozkoumat a věřím, že vám bude celá organizace Omegy zavázána za to, že jste se přihlásil jako dobrovolník.

Štěstí mi při posledních misích bohužel často nepřálo (něco jiného si pravděpodobně bude myslet zubař, kterého jsem po M22 byl nucen navštívit a díky kterému můj úsměv opět není tak děravý),nicméně věřím, že tento trend by se mohl naší spoluprácí změnit. Momentálně operuji v USA, chystám se povívat na zoubek jakémusi nesmyslu o muži-netopýru, který létá, tuším, někde nad New Yorkem. Přijeďte.
Autorská citace #6
17.4.2010 21:13 - A15
A15 pro A16

Nevím, na kterém setkání během M20 zakládáte hypotézu o existenci Probuzených bez proudící krve. Dle výsledků z misí minulých usuzuji, že tyto exempláře mají pozměněný nervový systém ovlivňující vnímání bolesti a taktéž zřejmě eliminující traumatický šok.
(Pokud by se prokázala zvýšená regenerace, lze předpokládat, že se jedná o výsledky německých soudruhů z projektu vývoje ubersoldata. V tom případě by byla na místě zvýšená opatrnost a upustit od všech násilných střetů, dokud ústředí nepotvrdí, že nevystupujeme proti organizaci navázanou na některého z našich "chlebodárců".)
Nepřítomnost krve vně těla ukazuje na vnitřní krvácení, pravděpodobně byly poškozeny plíce a krvácení směřovalo do nich. Proti vaší tezi o jejich funkčnosti bez proudící krve svědčí i to, že inkriminovaný objekt se po určité době zhroutil, což bylo zřejmě zůsobeno poklesem krevního tlaku vlivem vnitřního krvácení.
Pro další mise bude stěžejní odchytit živý exemplář, abychom mohli otestovat hranice výdrže daného organismu. A také prozkoumat mozek, abychom zjistili, jakým způsobem jsou enity ovlivňovány Teslovými věžemi.

(jakékoliv nepřesnosti v textu jsou způsobeny přepisem z ruštiny do angličtiny)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.083821058273315 secREMOTE_IP: 54.221.159.188