Volná diskuze

HeadShot
20.4.2023 18:11
Pomoc s překladem - Amazing Tales - korektura, sazba
Ahoj všichni,

přeložil jsem Úžasné příběhy (Amazing Tales) - RPG pro děti, kterou plánuji hrát s dětmi jako úvodní hru do RPG světa. (snad je to bude bavit :D)

Amazing Tales na DriveThruRPG

odkaz na RPG Fórum

Je to můj první překlad a tudíž jsem nevěděl co a jak dělat správně takže předpokládám že se mnou bude práce :D ale rád bych to dotáhnul do konce i s korekturou a sazbou. sirien mi řekl, že by se tady mohla najít ochotná duše, která mi s tím pomůže.

V poslední době jsem to všechno po sobě různě pročítal a pracoval na překladovém klíči a dával to na google drive, jestli jsem správně pochopil, google docs by byla vhodná cesta pro první vlnu korektur.

Zde odkaz na GD: Amazing Tales. Zatím jsem dal oprávnění komentátor, kdyžtak změním.

Dělal jsem to ve SmartCAT, chtěl jsem vyzkoušet, jak to funguje. Pro sazbu je asi lepší word připravený od toho kdo se ujme později sazby? Takže kdyby bylo potřeba to nějak všechno po korektuře překopírovat do čistého wordu, určitě to tak udělám.

Najde se někdo, kdo by byl ochoten mi s tím pomoci? :)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.060616016387939 secREMOTE_IP: 3.145.64.241