Nakupujte v OBI

Zřízení naší zákaznické karty v OBI je jedním z prvních kroků kariéry každého chytrého psychopata, případně jiné divné existence, kterou by společnost za psychopata beztak označila (např. lovce příšer nebo tajného agenta bez zázemí). Zde najdete katalog slev pro tuto sezonu.
Napsal sirien
Řetězová pila je tradičním atributem maniaků. Ve skutečnosti však není zdaleka tak dobrou zbraní, jak by se mohlo zdát a své uplatnění najde spíše při likvidaci těl nebo při běžném použití. Vzhledem k nezávislosti a snazší manipulovatelnosti se doporučují pily benzinové, nicméně pro ekologicky smýšlející samozřejmě nabízíme i pily elektrické.

Pily ruční. Ačkoliv se vzhledem k praktičnosti doporučuje jít s dobou a používat pily benzinové či elektrické, přesto přílišná důvěra v moderní techniku již mnohé zradila - ne vždy máte po ruce elektřinu nebo benzín a přílišný hluk je občas také na škodu. Pro takové případy vám nabízíme široký sortiment ručních pil, zejména pilek na železo, které se osvědčily i pro řezání kostí.

Kleště. Kromě běžných využití jsou dobrým pomocníkem při mučení, případně zbavování se mrtvol (nováčci v oboru mnohdy až příliš pozdě zjišťují, že tělo lze identifikovat i podle zubů. S našimi kleštěmi vás podobné opomenutí nemůže zaskočit). Doporučujeme zakoupit kompletní sadu kleští pro různé příležitosti.

Krumpáče, rýče a lopaty. Tradiční nástroje osvědčené mnoha generacemi vrahů. O správně zakopané mrtvole nemusíte slyšet do konce svého života. Lidé z města si často kupují pouze lopatu nebo lopatu a krumpáč, a pak toho mnohdy litují, když zjistí, že kopání děr není až tak jednoduché, jak očekávali. Proto doporučujeme kompletní sadu včetně malé lopatičky, kterou lze v případě nouze snadno použít i jako sečné zbraně.

Sekyry jsou podobně jako kleště nástroje mnoha využití, od běžných přes bojové až po poměrně efektivní pomůcky určené k dělení těla před nebo po smrti dotyčného.

Běžné nářadí je záležitost, která sice nemusí nalézt přímé uplatnění v profesi (i když mnoho maniaků nalezlo spoustu využití např. při mučení či vyslýchání), přesto není od věci si kompletní sadu pořídit - nikdy nevíte, kdy se vám takové kladívko a sáček hřebíků nebo šroubovák s vruty mohou hodit.
Zruční jedinci pracující v terénu si mnohdy kupují rozšířenou sadu uplatnitelnou při tvorbě pastí a nástrah všeho druhu, stejně tak oceňují i bezdrátové elektrické šroubováky, vrtačky a další obdobné pomůcky.

Igelitové pytle vhodné pro mrtvoly, kusy mrtvol nebo prostě na vzniklý odpad. Tajní agenti je rádi využívají pro uschování záložního vybavení na vlhkých místech. Po rozřezání najdou vhodné využití i jako dočasná krytina podlahy či nábytku. Samozřejmostí je nabídka mnoha barev pro různá prostředí (zelené do lesa, černé do popelnic etc.)

Koberce. Tato část sortimentu není zcela běžná či vyhledávaná, nicméně někteří z našich zákazníků preferují dobrý koberec před igelitovým pytlem. Jako další využití se nabízí například možnost zakrytí oken.

Lepící páska igelitová či kobercová nenápadný pomocník mnoha možností, od běžných prací kde poslouží jako pojivo, přes hermetické uzavírání igelitových pytlů nebo pomůcku pro rychlé spoutání až po rychle dostupný a snadno aplikovatelný roubík.

Barvy ve spreji jsou vhodným doplňkem výbavy. Kromě netradičních využití (zastříkání kamer aj.) naleznou své uplatnění například v okamžiku kdy je nutné rychle přebarvit vůz nebo zatemnit okna.

Vozík přívěsný na auto ocení zejména ti z vás, kteří nedisponují automobilem s dostatečnou kapacitou nákladního prostoru.

Autolékárnička sice nenabídne takové možnosti jako lékařská brašna, nicméně většina lidí stejně nemá lékařské vzdělání aby potřebovali více. Autolékárnička je vybavena vším potřebným pro rychlé ošetření drobných zranění, kromě čehož je i povinnou výbavou automobilu ve všech zemích.

Přepravky skládací jsou praktickou pomůckou při přenášení čehokoliv menších rozměrů. Snadno využijete i v běžném životě a navíc lze naše přepravky snadno poskládat aby nezabíraly příliš mnoho místa.

Rukavice jsou bezpodmínečnou nutností v oboru. Kromě běžného využití proti otiskům prstů také nabízejí praktickou ochranu při práci v terénu. Mnoho lidí již doplatilo na to, že rukavice prostě zahodili, nezapomínejte, že na nich zanecháváte stopy DNA! Z tohoto důvodu je lepší si rukavic zakoupit více a po použití je vždy spálit. Pro jemnější práce doporučujeme zdravotnické rukavice latexové.

Úklidové prostředky. Přiznejme si, výkon vaší profese sebou nese i stinné stránky v podobě místností plných krve atp. V OBI vám nabízíme skladné úklidové prostředky od základních (kýble, košťata, hadry...) až po široký sortiment čistících chemikálií.

Provaz. Slušný provaz je základem jakékoliv práce, má nespočet využití a je neocenitelným pomocníkem. V OBI nabízíme široký sortiment barev, pevností i délek, od běžných provázků přes odolné špagáty až po tažná lana.

Nehašené vápno je naprosto esenciální chemikálií, kterou si pochvalují mnozí naši stálí odběratelé. Protože jej nejspíše znáte především jako stavební materiál, tak asi netušíte, že jde i o alkalickou žíravinu, kterou se doporučuje aplikovat k mrtvým tělům v závěrečné fázi vaší práce. Kromě dalšího znesnadnění identifikace nehašené vápno pomáhá při dezinfekci a zabraňuje zápachu, který by mohl úkryt těla prozradit.

Cement. Může najít mnohá využití, od konečného zbavení se těla zalitím do cementu až po závaží, se kterým tělo svrhnete do zvolené vodní plochy.

Podpalovače tekuté a tuhé. Není nic otravnějšího, než když vás při zbavování se důkazů zastihne průtrž mračen, v níž vám inkriminující předměty odmítají vzplanout. Právě tomu snadno předejdete zakoupením podpalovačů, vysoce hořlavých látek které vám umožní zapálit vatru kdekoliv a kdykoliv budete potřebovat.

Dřevěné brikety vám sice nejspíše nijak nepomohou v samotné vaší profesi, ale každý ví, že po těžké práci je potřeba i odpočinku, nejlépe při posezení s přáteli. Dřevěné brikety jsou ideální ke grilování na zahradě a jistě s nimi připravíte příjemné večerní posezení. Samozřejmě vám v OBI nabídneme i širokou nabídku zahradních grilů.

Pohybová čidla jsou výbornou pomůckou při odhalování nežádoucích nebo nečekaných návštěv. Jsou snadno aplikovatelná v domácnosti a v elektronice zdatnější zákazníci je snadno mohou s trochou přípravy uplatnit i v otevřeném terénu.

Kabelový buben. Není nic trapnějšího, než zjištění, že vám chybí dostatečně dlouhá elektrická prodlužovačka. A když si jí zakoupíte, tak brzy zjistíte, jak dlouho trvá ji smotat do alespoň trochu skladného útvaru. S naším kabelovým bubnem vyřešíte oba tyto problémy naráz.

Svítilny. V OBI vám nabízíme přenosné lampy, baterky, čelové svítilny i další formy osvětlení, jejichž užitečnost snad netřeba zdůrazňovat.

Zahradní vysavač/foukač benzinový je spíše drobným doplňkem vaší výbavy, nicméně velmi usnadňuje jakýkoliv úklid který musí být proveden rychle a zároveň efektivně. S naším vysavačem/foukačem se vám už rozhodně nestane, že by kus vytrženého zubu unikl vaší pozornosti skrytý pod kusem nábytku.


Kromě zmíněného sortimentu u nás naleznete i širokou nabídku dalších pomůcek, které můžete snadno uplatnit ve vaší zvláštní profesi. Vzhledem ke snaze co nejvíce vyjít vstříc našim zákazníkům vás žádáme, abyste se s námi v případě spokojenosti s některým výše nezmíněným výrobkem podělili o své zkušenosti.

Nejkrásnější na našem zboží je nicméně to, že nepůsobí vůbec podezřele. Už se vám nestane, že vám budou policisté klást hloupé otázky při běžné kontrole, protože účel vašeho vybavení bude zcela zřejmý - nevinné práce na vaší chalupě.
Vzhledem k tisícům spokojených zákazníků OBI je také vyloučeno, že by váš nákup snad působil podezřele, nebo že si vás nějaký tajný policista dokázal v našem obchodě vytipovat.
Proto neváhejte a přijďte nás navštívit!
Napsal sirien 10.09.2009
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 75 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.11010503768921 secREMOTE_IP: 18.191.216.163