Jak být správným členem kultu

Užitečné rady pro záporáky a jejich přisluhovače.
Napsal Alnag

Nedávno zaznamenala společnost zlých krutovládců významný nedostatek kvalitních fanatických pomahačů, zlých knězů a obětí svolných k obětování. Naším přáním je napravit tento problém vydáním všeobecných pokynů pro členy kultu.

1. Vyberte si jednu víru a v té setrvejte. Diletantství je známkou amatéra.
2. Vyhněte se zbytečnému ztrapnění. Cvičte správnou výslovnost jména vašeho božstva v soukromí vašeho pokoje, než ho budete pronášet na veřejnosti. Kartičky s nápovědou jsou velmi prospěšné.
3. Nikdy nevyvolávejte nic většího, než je vaše hlava.
4. Vyhněte se všem kabalistickým šperkům, jejichž váha přesahuje pět kilo - přitahují nevítanou pozornost turistů, policistů, různých nadpřirozených bytostí a mohou být zvlášť nebezpečné během bouřky.
5. Silicové svíce by se při rituálech neměly používat. Nevíme jak to zdůraznit ještě víc. Svíčky pastelových barev ve tvaru roztomilých zviřátek jsou pro síly zla jako maják.
6. Vždy mějte u sebe následující sadu: svíce, křídu, kadidlo, stříbrný nůž, škrtidlo Thugů, služební revolver, česnek, tramvajenky, kondomy a drobné.
7. NIKDY nebuďte tím členem kultu, který se serve s hrdiny. Prohledávání hotelových pokojů je snad bezpečné, ale jít se porvat s dobrými hochy je jistá cesta na dno Temže.
8. Když se Černá masa osvobodí, držete se stranou od Zlého kněze. Rozčilení démoni jdou vždyky po tom nejnafoukanějším.
9. Nemějte škodolibou radost.
10. Pokud nemůžete odolat tomu, abyste měli škodolibou radost, neodhalujte svoje plány.
11. Pokud jste neodolali škodolibé radosti a odhalili svoje plány, nenechávejte hrdinu umírat pomalu. Neumře.
12. Pokud jste neodolali škodolibé radosti, odhalili svoje plány a nechali hrdinu pomalu umírat, ne abyste si dovolili potom překvapeně koukat, když se v posledním okamžiku objeví, aby zmařil váš zlý plán.
13. Hrdina (nebo hrdinové) se vždycky ukáže v posledním možném okamžiku, aby překazil vaše plány. Mějte to na paměti a začněte o hodinu a půl dřív - to nesnášejí.
14. Výběr ceremoniálního roucha si naplánujete dopředu tak, aby se v něm dalo běhat a dobře ukrýt.
15. Nikdy nemějte oplétačky s ničím, o čem si nejste zcela jisti, jakou to má genetickou strukturu.
16. Když začne náboženský artefakt vydávat světlo, ZAVŘETE OČI. Každý rok by se zachránilo tisíce členů kultu, kdyby si pamatovali tuto jednoduchou radu.
17. Brát si z rituálního obětování kousky na doma se považuje za nevychované.
18. U všech obětí jsou nyní před rituálem vyžadovány krevní testy. Účinky obětí s HIV na průměrného zlovolného boha ještě nikdo živý neviděl ani nepřežil.
19. Oproti tomu, co se traduje, by se drogy a vzývání nemělo míchat. Když se ta potvora utrhne ze řetězu, je životně důležité být schopen rozlišit mezi blekotající nestvůrností, na kterou máte hodit svěcenou vodu a blekotající nestvůrností, která po několika hodinách, nějakém tom vitamínu B a teplé koupeli sama zmizí.
20. Zbožnost a víra jsou mocné věci a jen málo co dokáže obstát proti tomu, kdo je věren víře, Bohu a vlastní duši. Je ale také pravda, že Bohové obvykle straní tomu, kdo má na své straně těžší dělostřelectvo, takže buďte připraveni mrknutím oka změnit strany.

Napsal Alnag 19.07.2006
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.12204599380493 secREMOTE_IP: 3.139.82.23