Malé muzeum rarit Jima Cattmana

Sestavil Joël s pomocí Catman Jima a Gonzorona
Napsal Vannax
Jim: Ti, kdo mě znají o mě vědí, že jsem také šílený sběratel všeho, co se týká Ravenloftu. Mám vše, co je uvedeno zde na stránce odkazů, takže teď toužím získat skutečně raritní a neobvyklé věci.
Když jsem loni čekal na extrémně raritní váček s kostkami pro Ravenloft, podařilo se mi získat dva velmi vzácné herní moduly z řady Adventurer´s Guild Ravenloft.
Tohle je nášivka, která byla součástí sady prodávané na conech v 90. letech. Byly v nich i nášivky pro Forgotten Realms, Dragonlance, Al-Qadim, Spelljammer, Dark Sun a AD&D 2.edice - aby bylo patrné měřítko, přidal jsem pár figurek; zleva doprava George Washington Van Richten (připadá mi jako by zrovna kácel třešeň), Strahda co by elfího piráta, a Sotha.
Tenhle cínový odznak jsem získal na britském e-bay od kolegy, který jej dostal na britském game conu:
Nedávno jsem na eBay viděl takový pestrý připínák, který byl na obálce Van Richtenova průvodce upíry. Dal jsem na to nejvyšší nabídku a když se se mnou prodávající spojil, ukázalo se, že to není nikdo jiný, než spisovatel James Lowder, kromě jiného autor RL novel Knight of the Black Rose a Spectre of the Black Rose. Tenhle připínací odznak je z jeho sbírky. Nakonec jsem od něj koupil i jiné věci a požádal jsem ho, jestli mi může podepsat mojí knihu. Pan Lowder laskavě souhlasil a poslal mi nejen věci, za které jsem zaplatil, ale i pár dalších. Tady je obrázek knížky s autogramem, odznak a záložka, rovněž s autogramem.
V mé sbírce je také tématická podložka pod myš (tzv. Mouspad :):
Zde je audio kniha, novela I, Strahd (2 kazety):
Sehnal jsem také tři videohry (PC hry Strahd´s Possesion a Stone Prophet a hru Iron & Blood pro playstation) a dále i tři "endless quest" knížky k Ravenloftu:
Mám i pár dalších věcí, které se váží k Ravenloftu, ale nejsou přímo z produkce určené pro RL: komix Vecna, podle herního modulu Vecna Lives
Kalendář Dragonlance Legends z roku 1987 s rozkládacím obrazem Sothova zúčtování (malba od Ketha Parkinsona)…
Další sběratel, Gonzoron, má kousek, který se skutečně jen tak nesežene - kartonový poutač s vyobrazením Strahda v "životní" velikosti! (sehnal na eBay za mizerných $6 plus poštovné!)
Blížíme se ke konci a představujeme úžasnou vzácnost: prakticky nesehnatelné Ravenloftské menu pivovaru RAM ☺ (pro D&D convention).
A … perlička na závěr - jaké to je, když fanoušek herního světa má své jméno na obálce RL knihy. (Vannaxova pozn.: Při revidovaném vydání knihy To Sleep with Evil použili na obálku citát Joëla Paquina, což je hlavní tahoun webové stránky www.fraternityofshadows.com; Co jsem pak sledoval diskuze, Joël o tom ani netušil a upozornili ho na to až ostatní. Pochopitelně ho to hodně mile překvapilo.)
Napsal Vannax 00.00.0000
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 3 příspěvky.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.12098789215088 secREMOTE_IP: 18.119.139.59