Myth Drannor část 1. Vznik

Ve zdejší diskuzi se objevila zmínka o Myth Drannoru, někteří z vás však projevili žalostnou neznalost fenoménu tohoto otevřeného města a prostředí, které utvářelo své okolí a moderní říše tak jako žádné jiné.
Napsal Dalcor
Obsah článku:

Úvod


Ve zdejší diskuzi se objevila zmínka o Myth Drannoru, někteří z vás však projevili žalostnou neznalost fenoménu tohoto otevřeného města a prostředí, které utvářelo své okolí a moderní říše tak, jako žádné jiné.
Vraťme se tedy na konec Korunních válek do prastarého hvozdu Arcoraru, kde Corellon Larethian a Seldarine zakládají Elfský dvůr. Právě tam můžeme najít kořeny elfského státu Cormanthyru.

Než se ztratíte v názvech, pak vězte, že Cormanthyr je Elfská říše v pralese Cormanthor, hlavním městem Cormanthyru byl Cormanthor, který se později stal čtvrtí nového Myth Drannoru. Připomínám elfskou výslovnost „C“ jako „K“! Ještě je třeba upozornit na to, že za současnosti považuji rok 1377 ÚL, kdy pro mě končí alespoň trochu inteligentní historie Zapomenutých říší.

Napsal Dalcor 11.02.2009
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 6 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.11744093894958 secREMOTE_IP: 18.227.48.131