Skoro Hrdinové

Ahojte,

jsme parta přátel a říkáme si skoro-Hrdinové (před rokem 2021 ještě Klan Zephyra). Hrajeme různé RPG systémy a snažíme se bavit lidi a zvedat povědomí o tomto koníčku. To vše streamujeme na našem Twitchi a poté vydáváme záznamy na Youtube.

Hrajeme na našem Twitch kanále: https://www.twitch.tv/skorohrdinove

Záznamy najdete na našem Youtube kanále.

-------

Důležité odkazy
Twitch: https://www.twitch.tv/skorohrdinove
Discord: https://discord.gg/JCZSG2fMys
Youtube: https://www.youtube.com/skorohrdinove

Instagram: https://instagram.com/skorohrdinove
Facebook: https://facebook.com/skorohrdinove
Twitter: https://twitter.com/skorohrdinove

.
Napsal: mrkew
Autorská citace #61
2.2.2020 19:31 - mrkew
Dvanáctý díl je již venku. První díl s novým layoutem a webky všech hráčů. Co na to říkáte? Ač někteří hráči měli trému myslím že to zvládli perfektně.

Co se týče hry, tak celá hra pomalu bez jediného spellu a skoro všichni mrtví. Dost zajímavá zkušenost. Člověk musí dost přemýšlet jinak :D

https://www.youtube.com/watch?v=lfNbYqpVkEA
Autorská citace #62
7.2.2020 13:25 - mrkew
Dnes večer očekávejte stream ze 13 dílu zase od 20:00. A opět webky! Minule jsme šli spát a vzbudili jsme se když jsme uslyšeli obří ránu. Co to znamená se dozvíme už dnes večer. Dungeon máma říká, že se máme na co těšit :D bojím bojím.

Mezitím celý den na našem Twitchi pojede repríza 12 dílu: https://www.twitch.tv/mrkew_sayuri
Autorská citace #63
7.2.2020 19:43 - mrkew
Naše kroky vedli zpátky do zámečku od pana Sokola. Nechal nás tam přespat, ale bohužel nás ráno vzbudili hlasité rány. Co to bylo netušíme, ale asi to velice brzo zjistíme.

Jedeme live: https://www.twitch.tv/mrkew_sayuri/
Autorská citace #64
9.2.2020 22:57 - Dukolm
Tak musím ocenit kamery hned je to větší zábava vidět vaše grimasy. Jinak pěkně vytvořená družina a postavy. Hildino přespání u sokola v zámečku se opravdu povedlo :-D

Asi si někdy zkusím přes roll20 něco odvést a dát mu druhou šanci, po tom co jsme tam zkoušely BitD a nebylo to moc super.
Autorská citace #65
9.2.2020 23:46 - mrkew
Dukolm píše:
Tak musím ocenit kamery hned je to větší zábava vidět vaše grimasy. Jinak pěkně vytvořená družina a postavy. Hildino přespání u sokola v zámečku se opravdu povedlo :-D

Asi si někdy zkusím přes roll20 něco odvést a dát mu druhou šanci, po tom co jsme tam zkoušely BitD a nebylo to moc super.


Děkujeme, jojo ta postel byla vtipná :D

Roll20, jako dá se, není to úplně tak intuitivní, ale když člověk ví jak na to tak se to dá. Já navíc nepoužívám roll20 deníky ale DnD Beyond a pomoci pluginu mi to posila prikazy do rollu.
Autorská citace #66
9.2.2020 23:49 - mrkew
13. díl je již na Youtube. Přepadlo nás šesti metrové prase a moc dobře jsme se nevyspali. Co se stalo dále se dozvíte v dílu. Doufáme, že se budete bavit.

Navíc 14. 2. nebude hlavní kampaň, ale dáme si oneshot kde zkusíme nové povolání :)

Sleduj 13. díl zde: https://www.youtube.com/watch?v=C8jEhOK4fwM
Autorská citace #67
14.2.2020 10:07 - mrkew
Dnes večer jsme tu zase, ale se "speciálním" oneshotem. Vyzkoušíme si nové povolání, Marioon bohužel nebude bo valentýn :D, tak máme hosta z první série a to Cizáka. Sayuri si speciálně nakreslila ručně mapu. Bude to takový první prototyp, ale chtěla by se v budoucnu tvorbě map věnovat, takže jakýkoliv feedback je vítán.

Až pro hře tady mapu nahrajeme, protože si to nechceme spoilerovat :)

Tak zase večer od 20:00
Autorská citace #68
14.2.2020 19:55 - mrkew
Speciální Klan Zephyra. Sayuri si připravila vlastní zimní oneshot s vlastními mapami. Prý to bude nějaký hon na relikvie. Navíc si vyzkoušíme nové povolání a rasy a budeme mít jednoho hosta! Jdeme na to. https://www.twitch.tv/mrkew_sayuri
Autorská citace #69
15.2.2020 10:33 - mrkew
Ahojte v našem posledním vlastním oneshotu v sérii Klan Zephyra se Sayuri (DM) pokusila nakreslit vlastní mapu pro dobrodružství. Jedna mapa dungeonu a jedna battle/přírodní mapa.

Berte to jako úplně první pokus a první veřejný prototyp. Není to vůbec hotové a výsledný styl jsme chtěli úplně jiný, ale bylo to v šibeničním času :)

Piště vaše feedbacky jak se vám libí a nebo jestli máte nějaké doporučení a tipy na kresby.

V přiloženém odkazu naleznete i styl ke kterému bychom se aktuálně chtěli dostat :) http://bit.ly/klan-zephyra-mapa

Díky :)
Autorská citace #70
16.2.2020 09:11 - Faoiltiarna
Mapy se mi líbí, až budou víc barevné, tak budou dokonalé. Jinak konec toho dobrodružství jste teda docela zkazili. Pokud se předem na takovém stylu nedomluvíte, měli byste se krotit. Bylo vidět, jak je z toho vyústění Sayuri zklamaná. Byl to sice oneshot, ale i tak.
Autorská citace #71
16.2.2020 12:55 - mrkew
Faoiltiarna píše:
Mapy se mi líbí, až budou víc barevné, tak budou dokonalé. Jinak konec toho dobrodružství jste teda docela zkazili. Pokud se předem na takovém stylu nedomluvíte, měli byste se krotit. Bylo vidět, jak je z toho vyústění Sayuri zklamaná. Byl to sice oneshot, ale i tak.


Díky, nevím jestli budeme vylepšovat konkretní tyto mapy, ale i kdyby ne na další mapě snad bude vidět další skill posun.

Konec toho oneshotu mě docela překvapil. Domluvené nic nebylo, osobně mi by mi to nevadilo kdybych umřel protože oneshot, v dlouhodobé kampani bych je poslal do prdele. Jen mě překvapilo, že k tomu došlo. U Sayuri šlo vidět, že ji to vadí. Nemá ráda PVP mezi hráči, což si možná někteří v tu chvíli neuvědomili. Já jen doufám že bitku jsem nerozpoutal já, snažil jsem se utéct, ale už se nedalo tak aspoň dostali oheň.
Autorská citace #72
16.2.2020 12:58 - Aegnor
Byl by někdo ochotný sepsat nějakou TL;DW verzi toho konce? Nebo to nemá cenu a je potřeba na to kouknout (a v takovém případě by mě zajímal aspoň nějaký timestamp, odkud začít)?
Autorská citace #73
16.2.2020 13:13 - mrkew
Aegnor píše:
Byl by někdo ochotný sepsat nějakou TL;DW verzi toho konce? Nebo to nemá cenu a je potřeba na to kouknout (a v takovém případě by mě zajímal aspoň nějaký timestamp, odkud začít)?


Šlo o pěknou ptákovinu. Procházíme chrám, máme to komplet hotové a zbývala poslední místnost kde jsme nebyly. Dveře vypadali obyčejně a bylo to v rohu. Tak ze srandy říkám, to bude kumbál. V tu se ozval inkvizitor (postava hosta, hráli jsme s ním první sérii, nenapadlo mě že se toto stane), HERETIK, SPOJENEC S PEKLEM, ČARODĚJ a začal mě mydlit Zbytek postav ani nevím jestli utočili u Teroka vím že neutočil, ten se zdržel. U Andyho si nejsem jistý, možná mu dal jen malou pomoc, ale procházet se mi to zpětně nechce.
Autorská citace #74
16.2.2020 13:17 - mrkew
Začal mě mydlit, protože jsem to uhodl.
Autorská citace #75
16.2.2020 14:16 - sirien
Hej... Působí to jako hodně WTF moment tam, se musí nechat.
Autorská citace #76
16.2.2020 14:30 - mrkew
Abych to shrnul, po streamu jsme si to vyříkali, nikdo ukřivděný není a máme se zase rádi :D
Autorská citace #77
16.2.2020 14:31 - sirien
Mě to přišlo trochu jako "one shot ending escalation" syndrom.
Autorská citace #78
16.2.2020 14:56 - mrkew
sirien píše:
Mě to přišlo trochu jako "one shot ending escalation" syndrom.


Neboli je to oneshot musí to skočit spatně? :D
Autorská citace #79
16.2.2020 15:26 - Jerson
Spíše že lidem je u zadnice, jak to skončí, tak konec vyhrotí do boje ve skupině, protože proč ne?
Autorská citace #80
16.2.2020 18:22 - pilchowski
Ja tomu zklamani DMky uplne rozumim, minulej tejden jsem s horkosti a velmi nasranej rozpustil skupinu kvuli debilnimu druidovi, co v kazdy ze 3 session, co jsme stihli, napadal vsechna NPC a nakonec i postavy. Vysvetlit si to nenechal. Asi je dobry mit social contract i na one shoty.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.088549137115479 secREMOTE_IP: 3.83.187.36