Skoro Hrdinové

Ahojte,

jsme parta přátel a říkáme si skoro-Hrdinové (před rokem 2021 ještě Klan Zephyra). Hrajeme různé RPG systémy a snažíme se bavit lidi a zvedat povědomí o tomto koníčku. To vše streamujeme na našem Twitchi a poté vydáváme záznamy na Youtube.

Hrajeme na našem Twitch kanále: https://www.twitch.tv/skorohrdinove

Záznamy najdete na našem Youtube kanále.

-------

Důležité odkazy
Twitch: https://www.twitch.tv/skorohrdinove
Discord: https://discord.gg/JCZSG2fMys
Youtube: https://www.youtube.com/skorohrdinove

Instagram: https://instagram.com/skorohrdinove
Facebook: https://facebook.com/skorohrdinove
Twitter: https://twitter.com/skorohrdinove

.
Napsal: mrkew
6.3.2024 09:33 - mrkew
Nemáme co žrát - Mrtví netančí #03 | Cyberpunk Red

Tak jo, kámo, oficiálně jsme mrtví. Nebo... aspoň bychom měli bejt. Takže teď je potřeba držet hubu a zmizet do divočiny za Night City, kde se budeme snažit přežít. Musíme se krýt a vylézt ven jen když je to fakt nutný. Ale i tak potřebujeme žrát, a na to si musíme sehnat pár edáčů. Takže budeme muset vzít pár špinavých kšeftů, zahrát pár gigů a omylem vypustit umělou inteligenci.

Díl ke zhlédnutí zde: https://www.youtube.com/watch?v=QPma3aisTw0

19.3.2024 19:44 - mrkew
Přežijeme zběsilou jízdu? - Mrtví netančí #04 | Cyberpunk Red

Schovávačka v stoce skončila. Issac nás propojil s Čtyřlístkem, prý přináší štěstí. Dostali jsme byt, nic moc, ale lepší než kontyš. Přihrál nám kšeft, který je divný - překazit předání rakve. A uvnitř není žádný nebožtík, ale živá ženská! Tiger Claws to chtějí fláknout nějakým asijským křeftařům a poldové už kolem toho krouží jak supi. Takže náš plán zněl jasně - přepadnout konvoj dřív, než dojedou na místo setkání. No a co ti budu povídat... výsledek není takový jaký jsme čekali!

Díl ke zhlédnutí zde: https://www.youtube.com/watch?v=UlFNEuXJm1g

19.3.2024 19:44 - mrkew
Lovná zvěř - Mrtví netančí #05 | Cyberpunk Red

Tak jo, kámo, představ si, že jdeme na lov. Jasně, chceme odvést co nejlepší práci, to je logický. Ale co když se karta obrátí a lovenejma se staneme my? No přesně takovej magor si na nás dělal choutky a chystal se nás servírovat na talíř. Naštěstí nám vpadla do rány Mei na motorce. Odkud ji vzala, to je nám fuk, hlavně že nám přišla pomoct. Jestli jsme to zvládli, to se dozvíš v tomhle díle.

Díl ke zhlédnutí zde: https://www.youtube.com/watch?v=qzDNcQQ_Ltk

27.3.2024 09:06 - mrkew
Stahující se mračna - Mrtví netančí #06 | Cyberpunk Red

Poslední kšeft nás pěkně sežral. Issac je na tom hůř než chromý pes. Než se vrhnem na další job, musíme se dát dohromady. A také jsme dostali echo na tajný noční trh. Tam se dají sehnat luxusní kousky, o kterých se normálnímu smrtelníkovi ani nesní. Jenže je to v dost ošklivý hotzóně, plný gangů a magorů. Ale co naplat, bez rizika není zisk. Takže jdeme na to!

Díl ke zhlédnutí zde: https://www.youtube.com/watch?v=-GH1C3C-sVg

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10815191268921 secREMOTE_IP: 44.211.117.101