Na tahu

Ahoj znovu všem,

skupina Na Tahu již není žádným nováčkem na české RPG scéně. Jejich dobrodružná kampaň Věčné Duše (Počátek) začala během koronavirové karantény v březnu roku 2020 a od té doby prošla, stejně jako celý projekt, značným vývojem. Největším posunutím pro skupinu bylo přesunutí z webkamerového hraní z domovů hráčů do pražského studia zajištěného společností MediaRealms s.r.o., která pod sebe zaštiťuje takové kanály jako je IndianTV a Nerdfix. Od října 2020 jsme tak mohli sledovat dobrodružství Endyho, Kuby, Roba, Robka a Flowee, vedeného vypravěčem Jirasem skrze svět Exandria, která je autorským dílem Matthewa Mercera, světoznámého vypravěče americké Critical Role.

V srpnu roku 2022 skupinu čekalo velké finále celého dobrodružství, to také vyvrcholilo na akci jimi pořádané, na festivalu Fest Na Tahu, v prakticky vyprodaném Kině Kotva. Záznam lze shlédnout zde: ODKAZ , byla to pořádná podívaná.
Tím bylo ukončeno dva a půl roku trvající dobrodružství skupiny kamarádů, kteří se snaží bavit český internet.

Ovšem toto není konec. Již 20. října 2022 začíná nové dobrodružství Na Tahu. Skupina se z pražského studia přesunula do svého zázemí, přibrala nové hráče a na svým profilech již předstvila i nové postavy.
Zveme Vás tak tímto všechny ke sledování nové kampaně, vždy ve čtvrtek od 18 hodin na Twitchy a Youtube.

Mimo vysílání hlavní kampaně má Na Tahu ve svém repertoáru i mnoho dalších aktivit, například tématické one-shoty se známými hosty (např. Kamila Janovičová, Radomír Švec) a krátké minikampaně (např. dobrodružství ze světa knihy "Arila" Youtubera Sterakdaryho). Za zmínku stojí také výše uvedený festival Fest Na Tahu, který v roce 2022 měl již svůj 2. ročník (dohromady 3. s počítaným 0.). Jedná se o festival pro všechny fanoušky stolní RPG, deskovek, cosplaye, nerdské kultury a zejména pro příznivce skupiny.

Buďte taky Na Tahu!

Odkazy na skupinu Na Tahu:

Youtube
Twitch
Discord
Instagram
Facebook
Spotify
Anchor
Wikipedia
4.9.2020 14:32 - Jarik
Pro pořádek. Ta hra Omegy skončila PO půlnoci. 6hodin hry, kdy poslední 2 bych já asi srazil na 15 minut.
Na druhou stranu... první mise, kde jsem pochopil začátek, i konec příběhu.
4.10.2020 23:50 - Endy
Jerson píše:
Můj pohled na Fest...

Děkujeme moc za krásný a podrobný pohled. :) Doufám, že je z něj vidět rámec programu, který se nám (nějakým zázrakem) podařilo dát dohromady! :)

Příští rok to rozhodně posuneme o kousek dál. Už teď se těším.

5.10.2020 00:07 - sirien
Dávám Jarikovi veřejnou pochvalu za GameConové tričko :)
5.10.2020 15:34 - Jarik
Pochvala mne těší:)
A ještě víc mne těší, že Fest vyšel tak dobře.
5.10.2020 20:27 - PetrH
A titulkovaný seznam lidí není? Některé ksichtiky jsou mi povědomé, ale nevybavím si jmena a ted nemyslim grupu natahu
14.10.2022 09:51 - Náčelník Velký Nos
Už za necelý týden začíná nová kampaň. Konkrétně čtvrtek 20.10.2022 od 18hodin.

Budeme moc rádi, když vyjádříte podporu a mrknete, kam jsme se za celou tu dobu posunuli. Vzhůru do dalších dvou a více let dobrodružství!

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10028386116028 secREMOTE_IP: 174.129.59.198